Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Styrelsen som tillväxtresurs - så kommer bolaget igång med styrelsearbetet!

Alla som startar bolag vill något med sitt företagande. Att skaffa sig bästa förutsättningarna för att uppnå ägarvisioner och ägarvilja är att förstå hur man kan ta in kompetens och få utifrånperspektiv. I tre kortfilmen beskriver vår ackrediterade lärare, Petra Palmgren Lindwall, hur man kan tänka som ägare och som styrelseledamot för att skapa värde och tillväxt. Vi utgår ifrån aktiebolag - vad finns det för formella lagkrav på ett aktiebolag, vad innebär det med styrelseansvar, hur ska man tänka när man sammansätter styrelseteamet, hur skapas bäst förutsättningar för ett värdeskapande styrelsearbete är några av områdena som tas upp i filmerna.

Del 1.

Vad vi behöver förhålla oss till med aktiebolag + Inför att få till ett aktivt styrelsearbete
Som ägare och styrelseledamot i privat aktiebolag behöver man känna till vad det finns för krav gällande bolagsstyrning och styrelseansvar. I korthet, vad innebär Aktiebolagslagen för dig och hur påverkar det ditt bolag. Hur kan man som ägare resonera för att komma fram till att man behöver och är redo för ett aktivt styrelsearbete? I denna korta film, med vår ackrediterade lärare Petra Palmgren Lindwall, får du inspel till detta område.


Del 2.

Bemanna styrelsen med rätt ledamöter
Hur ska man tänka när man sammansätter styrelsen och vad förväntas av dig som styrelsekandidat och så småningom ledamot? I denna korta film, med vår ackrediterade lärare Petra Palmgren Lindwall, får du inspel till detta område.

 


Del 3.

Kicka igång ett aktivt styrelsearbete + Värdeskapande styrelsearbete med rätt fokus
Nu har vi en styrelse på plats och hur får vi igång vårt styrelsearbete och arbete som team? Vårt uppdrag i styrelsen är bland annat att leverera värde till bolagets ägare och hur kan vi arbeta i ett värdeskapande styrelsearbete där vi har rätt fokus? I denna korta film, med vår ackrediterade lärare Petra Palmgren Lindwall, får du inspel till detta område.

Nationella partners: