Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN GÄVLEBORG

Vi är den lokala mötesplatsen med fokus på styrelsefrågor och nyttan av att ha en aktiv styrelse. Hos oss möter du inspirerande föreläsare som berättar om styrelsearbetet i alla tillväxtskeden i ett företags livscykel. Du höjer din kompetens och får ett värdefullt nätverk som blir en framgångsfaktor för dig och ditt bolag.

Läs mer om oss…

Pressmeddelande: Mångfaldspris för hållbar tillväxt

180126 Ett nytt mångfaldspris skapas i Gävleborg i syfte att stimulera ökad mångfald i företags- och föreningsstyrelser.

Medlemslunch i Gävle

Under våren bjuder vi in till sex medlemsluncher med olika teman. Platsen är Absint i Gävle. Varmt välkommen!

Rätt Fokus i styrelsearbetet

27 februari och 6 mars genomförs certifieringsutbildningen Rätt Fokus i styrelsearbetet i Gävle.

Partners:

Gävleborgs nominering till Guldklubban

I samband med företagarlunch i Söderhamn den 9 november så presenterade vi på StyrelseAkademien Gävleborg vår nominerade kandidat till årets Guldklubba i klassen onoterade bolag.

Opinion

Vikten av att ha oberoende ledamöter

StyrelseAkademien Sveriges ordförande, Per Westerberg, anser att små och medelstora bolag har mycket att lära av vad som händer i de stora – där ju lyckade och misslyckade händelser ofta syns och diskuteras i medierna. En sådan sak handlar om vikten av att ha oberoende ledamöter i styrelsen.

Nyheter

Aktiespararna: Vi behöver en HQ-kommission

Händelserna i HQ har lett till ett antal frågor kring redovisning av risk och personligt ansvar för revisorer och styrelse. Detta borde analyseras av en kommission, skriver Per Westerberg och Joacim Olsson, ordförande respektive vd för Aktiespararna i SvD Näringsliv.

Nyheter

Stärkt revisionsutskott ger nya utmaningar

Revisionsutskottets stärkta makt i styrelsen ställer nya krav på den svenska ägarstyrningsmodellen. I värsta fall delas styrelsen upp i ett A- och B-lag och det blir för mycket av övervakning som försvårar styrelsens arbete. Med en bra ordförande och tydliga riktlinjer behöver det inte bli så.

Nyheter

Beskattning av styrelsearvoden

Ta del av StyrelseAkademien Stockholms inspelade seminarium från den 5 februari 2018, där man redde ut begreppen och effekterna kring högsta förvaltningsdomstolens dom den 20 juni att styrelsearvoden ska beskattas som inkomst av tjänst.

Utbildning

Högre styrelseutbildning med fokus på det praktiska arbetet i ordförandeskapet

StyrelseAkademiens "Master fokus i styrelsearbetet: högre ordförandeutbildning" är mycket interaktiv med fokus på styrelseordförandens specifika ledarroll, ledd av några av Sveriges främsta lärare och erfarna styrelseproffs.

Nyheter

Behövde mer tyngd i styrelsearbetet

Våren 2015 gick Roger Lindmark en kurs i styrelsearbete hos StyrelseAkademien. Det ledde till att han drygt ett år senare rekryterade en extern styrelseordförande via Kandidatbanken.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: