Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Område

Att rätt styrelse är viktig för företagets utveckling känner de flesta företag och organisationer till. Men att utifrån den kunskapen utbilda sin egen styrelse eller att anlita externa styrelseledamöter är för de flesta ett stort steg som kan tyckas oöverstigligt. Det är det dock inte och det finns olika möjligheter att bättra på sitt styrelsearbete genom ett medlemskap i StyrelseAkademien Gävleborg.

För att diskutera hur StyrelseAkademien skall nå ut med sitt budskap och kunskap till regionens företag bjöd verksamhetsledaren för StyrelseAkademien Gävleborg, Arnfinn Fredriksson in ett antal medlemmar på en workshop torsdagen den 8 juni hos medlemmen Daniel Blomqvist som driver Office IT Partner i Gävle.

– Det blev ett både trevligt och konstruktivt möte, säger Arnfinn. Vi skall se till att den här typen av work shop blir återkommande och frekvent. Alla kanske inte kan vara med varje gång men ett blandat deltagande ger också en större bredd på diskussionen. Vi kom bland annat fram till att föra in olika temafrågor i våra medlemsmöten samt att vi berörde exempelvis digitaliseringen. Ett första steg är att vi startar upp en Facebookgrupp för medlemmarna i Gävleborg.

För mer information om StyrelseAkademien Gävleborg kontakta
Verksamhetsledare:
Arnfinn Fredriksson 070-237 96 69

Partnerskap och kompetensförsörjning:
Petter Lundgren 073-351 27 07

 

Läs hela artikeln här ...

Nationella partners: