Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

KONTAKT Gävleborg

gavleborg(@)styrelseakademien.se
070-051 35 81

Organisationsnummer föreningen:
802473-1468

FAKTURERINGSADRESS

StyrelseAkademien Gävleborg
LIN 1218 Scancloud
831 97 Östersund

Mejla gärna din faktura till
lin1218@pdf.grantthornton.se

KANSLI

Verksamhetsledare
kjell.gunnarsson(@)styrelseakademien.se 076-0513581

Kjell Gunnarsson har mångårig erfarenhet från styrelsearbete, både inom föreningslivet och små till medelstora bolag. Han har genomgått Styrelseakademiens och Handelskammarens certifieringsutbildningar. Han är också ägare av ett mindre aktiebolag och en gammal släktgård i Ockelbo. 

Kjell har haft flera ledande roller inom området ledning och styrning, både inom privat och offentlig verksamhet. Några ledord är verksamhetsstyrning, verksamhetsutveckling, kvalitet och effektivisering.

 

Partnerskap och kompetensförsörjning: kjell.gunnarsson(@)styrelseakademien.se 076-0513581

DOKUMENT

  • Uppdateras löpande

VÄLKOMMEN TILL STYRELSEAKADEMIEN Gävleborg

StyrelseAkademien Gävleborg finns med dig i alla steg, ett steg i taget. Är du inte mogen att ta in en extern styrelseledamot kanske vi kan förmedla kontakten till en rådgivare, mentor eller skuggstyrelse – eller ge dig en större insikt i vad styrelsearbete innebär. Det viktiga för oss är att skapa en arena med fokus på styrelsefrågor där man får chansen att träffas och bygga relationer.

Vi samverkar med de organisationer och nätverk som redan finns på orten för att få våra företag att våga växa. Vi bidrar med inspiration, utbildning och rutinerade styrelserävar som brinner för att dela med sig av sin kunskap. Och vi sprider ut aktiviteterna till alla länets centralorter för att hela regionen ska leva.

Välkommen!

Daniel Blomquist
Ordförande i StyrelseAkademien Gävleborg

Daniel Blomquist

Daniel.Blomquist@officeitpartner.se

Ordförande

Daniel Blomquist är en driven entreprenör med många års erfarenhet av att utveckla och förändra organisationer. Han gillar nya utmaningar och mål som kräver energi & engagemang.

Daniel är certifierad styrelseledamot och har erfarenhet av styrelsearbete både i stora och små bolag samt föreningar. Några ledord är riskbedömning, kontroll, framtid och nytänkande.

Ida Mörtsell

ida.mortsell@rottneros.com

Ledamot

Ida Mörtsell arbetar som HR- och säkerhetsdirektör på Rottneros AB. Hon är engagerad i jämställdhetsfrågor och har grundat föreningen Hälsingejänter, vars syfte är att stärka individer i arbetsmarknaden i Hälsingland. Sitter sedan 2019 med i juryn för Mångfaldspriset i Gävleborg. Hon är Ordförande för Arbrå HK, en handbollsförening med 270 aktiva kvinnor/tjejer.

Göran Cronwall

goran@gorancronwall.se

Ledamot

Göran Cronwall är en välmeriterad ledare med 30 års erfarenhet av att arbeta i företagsledningar
Inom flertalet olika branscher och befattningar som VD, försäljningschef, marknadschef och HR-chef.
Göran är certifierad styrelseledamot och har styrelseuppdrag i  både affärsdrivande aktiebolag och föreningar.

 

Ulrika Malmkvist

ulrika.malmkvist@sandviken.se

Ledamot

Ulrika Malmqvist har jobbat som ledare och chef med strategiska utvecklingsfrågor i offentlighet, storföretag och småföretag hela sitt yrkesliv bl a som utvecklingschef i Sandbacka Park.
Hon är nu VD för regionala inkubatorn Movexum och haft ett antal styrelseuppdrag. Utöver uppdraget i Styrelseakademien Gävleborg är hon f n vice ordf i SAIK Bandy.

Pia Razdan

pia.razdan@hudikvet.se

Ledamot

Pia Razdan är kliniskt verksam veterinär, har en veterinär doktorsexamen samt är specialist i hunden och kattens sjukdomar. Hon har i 11 år varit delägare i Hälsinge Smådjursklinik AB som är ett ägarstyrt aktiebolag med ca 35 anställda. Hon är ordförande i bolagets styrelse vilken har satsat på att låta flera av sina medlemmar gå Styrelseakademins utbildningar. Pia har själv genomgått Styrelseakademiens certifieringsutbildning Rätt Fokus. Tidigare har Pia varit ledamot i Sveriges Veterinärförbunds styrelse. 

Mira Jonsson

 Ledamot

Mira Jonsson är delägare och VD på A-Assistans Leimir AB med 500 anställda. Under hela sitt liv har hon drivit företag och projekt i olika former. Kvalitet, struktur och engagemang är tre huvudsakliga ledstjärnor i hennes arbete. Mira har varit ledamot och ordförande i KNS (kommun och näringsliv i samverkan), ordförande i Hudiksvalls judoklubb och arbetar nu som ledamot i KFO:s branschkommitté personlig assistans. Utöver det har hon varit engagerad i flera regionsprojekt med integrationsinriktning. Mänskliga rättigheter, jämställhet och ledarskap brinner hon extra mycket för.

Ann-Louise Kleen

annlo@dinlt.se

Ledamot

Ann-Louise Kleen äger och driver gratistidningen Din Lokaltidning Gästrikland. Hennes intresse för styrelsearbete är stort och ambitionen är alltid att bidra efter bästa förmåga och få lära sig mer om stora och små organisationer, föreningar och företag. Framtid, mål och strategier är viktiga delar i hennes engagemang.

Valberedning

Camilla Westman, sammankallande, 070-612 66 66
Arnfinn Fredriksson
Ewa-Lotta Sköld

Nationella partners: