Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Du är hjärtligt välkommen på en medlemslunch där vi dels får chansen att uppdatera oss om vad som är på G inom StyrelseAkademien Gävleborg och dels tillfälle att nätverka.

Vid samtliga medlemsluncher är tanken att vi skall få lyssna på erfarenheterna från styrelsearbete av någon som gjort ”resan”.

På medlemslunchen de 26 mars 12.00 – 13.30 blir det i huvudsak information om StyrelseAkademiens verksamhet.
Ordförande Arnfinn Fredriksson kommer att berätta om några av punkterna från ordförandekonferensen, vad som är aktuellt från StyrelsAkademien Sverige och hur det går framåt med Mångfaldspriset.

Verksamhetsledare Kjell Gunnarsson berättar om StyrelseAkademiens samarbete med Dalarna och vilka fördelar det kan medföra. Kjell kommer också att berätta om vad Guldklubban är och hur vi jobbar med att ta fram en kandidat regionalt. En liten repetition också om det aktuella läget kring utbildningstrappan samt vår interna kompetensförmedling.

Plats: Absint i Gävle

Tid: 11.30-13.00

Kostnad: Själva mötet är kostnadsfritt men var och en betalar sin lunch (165 kr) 

Varmt välkommen med din anmälan, via länken till vänster.

Nationella partners: