Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Du är hjärtligt välkommen på en medlemslunch där vi dels får chansen att uppdatera oss om vad som är på G inom StyrelseAkademien Gävleborg och dels tillfälle att nätverka.

Vid samtliga medlemsluncher är tanken att vi skall få lyssna på erfarenheterna från styrelsearbete av någon som gjort ”resan”.

På medlemslunchen den 29 januari kommer Eva Cooper, regionchef Företagarna Gävleborg och Dalarna, för att prata om företagares drivkrafter och utmaningar. Hon talar även hur en professionell styrelse är viktig för att drömmarna om företaget ska bli framgångsrika på riktigt.

Något att reflektera över: Vad är det som får människor i Gävleborg att starta eget företag och hur många av företagarna i länet har avstått från att ta ut lön själva när det är tuffa tider?

Företagarna företräder över 70 000 företagare och har 250 föreningar över hela landet - varav 8 i Gävleborg. Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla sin verksamhet och nå sina mål.

Plats: Absint i Gävle

Tid: 11.30-13.00

Kostnad: Själva mötet är kostnadsfritt men var och en betalar sin lunch (165 kr) 

Varmt välkommen med din anmälan, via länken till vänster.

Nationella partners: