Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

 

Förening

Lars Lindqvist nominerad till Guldklubban

Guldklubban

Lars Lindqvist utsågs till Jämtlands kandidat till utmärkelsen Årets Guldklubba vid ett kvällsevent den 10 oktober. På bilden syns Martina Lundholm som är ordförande i StyrelseAkademien Jämtland, till höger om henne Bernt Söderman som är Guldklubbans representant i Jämtland samt styrelseledamot i SA Jämtland. Längst till vänster ser vi Mats Henriksson som representerade Deloitte vid utdelningen av utmärkelsen. Lars Lindqvist kommer nu att representera Jämtland vid en ceremoni i Stockholm i början av december 2016. Lars deltar då i klassen onoterade bolag.

 

Om Guldklubban

För att tydliggöra och öka medvetenheten om styrelseordförandens viktiga roll för ett effektivt och affärsinriktat styrelsearbete instiftade revisions- och konsultföretaget Deloitte och den ideella föreningen StyrelseAkademien 2005 utmärkelsen Guldklubban.

 

 

 

Nationella partners: