Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN JÖNKÖPINGS LÄN

 

Vi är mötesplatsen med fokus på styrelsefrågor och nyttan av att ha en aktiv styrelse. Hos oss möter du inspirerande föreläsare som berättar om styrelsearbetet i alla tillväxtskeden i ett företags livscykel. Du höjer din kompetens, t ex genom en av våra populära styrelseutbildningar, och får ett värdefullt nätverk som blir en framgångsfaktor för dig och ditt bolag.

 

Välkommen!

Anders Nyström
Ordförande i StyrelseAkademien Jönköping Län

 

Presentation StyrelseAkademien Jönköpings län 2019

Presentation av StyrelseAkademien Jönköping.

Utbildning

Rätt fokus i styrelsearbetet SME - Styrelseutbildning 2019

Nästa tillfälle 26 september och 3 oktober på Gummifabriken i Värnamo och , 21 och 28 november på RC Sports & Business i Jönköping.

Utbildning

Rätt Fokus™ Noterade bolag

Påbyggnadsutbildning för noterade bolag. Förbered dig inför din roll som styrelseledamot i ett noterat bolag. Gå en utbildning som motsvarar de kunskapskrav som Nasdaq Stockholm har ställt i sina noteringskrav. Läs mer under flik StyrelseAkademien Stockholm om genomförandedatum.

Utbildning

Rätt Fokus Alumniträffar för dig som vill fördjupa dina kunskaper från utbildningen

Tre alumniträffar Rätt Fokus på RC Sports & Business i Jönköping 2019.

Utbildning

Styrelsenätverk för SME företag på Höglandet 2019

Styrelsenätverk för Små- och medelstora företag med fyra träffar 2019 under ledning av vår Rätt Fokus utbildare Marie Morinder. Plats Eksjöhovgård i Sävsjö.

Utbildning

StyrelseAkademien i Jönköpings län i Gnosjöregionen

I samarbete med Gnosjöregionens näringslivsbolag kommer vi att genomföra styrelseträffar under 2019.

5 september - Björn Friman kring familjeföretags konkurs ”Sanningen, hela sanningen och inget annat än sanningen”

5 september 2019 StyrelseCafé kl. 17.30 – 19.00 på Swedbank med en föreläsning av Björn Friman kring familjeföretags konkurs ”Sanningen, hela sanningen och inget annat än sanningen”.

Evenemang

17 september - "Vilket ansvar har du som VD och styrelseledamot kring GDPR?

StyrelseFrukost 17 september 2019 kl 07.30 - 09.00 i samarbete med Qnister AB.

19 september - Björn Friman kring familjeföretags konkurs ”Sanningen, hela sanningen och inget annat än sanningen”

19 september 2019 StyrelseCafé kl 17.30 – 20.00 på Konstsmide Scandianvien AB. Tema: "Sanningen, hela sanningen och inget annat än sanningen" dels av Björn Friman kring familjeföretags konkurs.

25 september - Roger Simonsson, Aquajet, presenterar Aquajets styrelsearbete för styrelsenätverket

Styrelsenätverk 25 september 2019 kl. 17–20 på Höglandet i samarbete med Nuvab och SNAB.

26 september - Rätt fokus i styrelsearbetet SME 26 september och 3 oktober 2019

26 september och 3 oktober 2019 kl. 9.00–17.00 Rätt Fokus SME (certifieringsutbildning) på Gummifabriken i Värnamo.

9 oktober - Per-Olof Eurell, VD för Anecta Translink Tema: Hur värde kan skapas genom företagsöverlåtelser och styrelsens viktiga roll.

9 oktober 2019 StyrelseCafé kl 17.30-19.30 på Flokk AB i Nässjö med Per-Olof Eurell, vd för Anecta Translink i samarbete med NNAB

Nyheter

Intervju med Åsa Bergman

Åsa Bergman utsågs i våras till Näringslivets mäktigaste kvinna 2019 av Veckans Affärer. Anledningen var hennes position som koncernchef för Sweco, Europas största arkitekt-och teknikkonsult. Hon basar över 16 000 medarbetare som tillsammans omsätter 18,7 miljarder och ger en vinst på 1,2 miljarder.

Nyheter

Så kan styrelsen ge stöd vid generationsväxling

Många tror att generationsväxling enbart är en fråga för ägarna. Men så enkelt är det inte. Medlemmar i ägarfamiljer behöver ofta styrelsens stöd innan de beslutar om företagets framtid.

Nyheter

Strategi allt viktigare

I en omvärld som förändras allt snabbare har väl alla hört att styrelsen måste jobba strategiskt. Men vad innebär det egentligen? Det ska Hans Carlsson försöka besvara när han blir huvudlärare i StyrelseAkademiens kurs Ökat fokus: Strategi ur ett styrelseperspektiv.

Nyheter

Omvärldsanalys

Fortsatt optimism bland svenska vd:ar, men även en historisk ökning av pessimism. Så kan man sammanfatta årets CEO Survey som genomförts för 22:a året i rad av revisionsföretaget PWC. Drar man slutsatser av undersökningen bör strategier som handlar om AI, hantering av kunddata, cyberhot och kompetensförsörjning vara frågor som är heta på styrelseborden framöver.

Nyheter

Nytt mål om styrelsearvode

Högsta förvaltningsdomstolen har ett nytt mål på sitt bord som rör styrelsearvode. Denna gång är parterna Skatteverket och en enskild advokat. Frågan gäller huruvida advokatens arvode som styrelseordförande ska klassas som inkomst av tjänst eller som inkomst av näringsverksamhet.

Nyheter

Intervju med nya ordförande Svante Forsberg

Fallskärmsjägare och brandmän är inga tuffingar. Det säger Svante Forsberg – och han refererar till sig själv. I ungdomen var han nämligen båda, och till skillnad från alla andra ordföranden i StyrelseAkademien före honom kan han skryta med att ha förlöst sju barn. Det lärde honom att vara ödmjuk, samarbeta – och att behålla lugnet. 

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: