Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN JÖNKÖPINGS LÄN

I Jönköpings län har vi en aktiv förening med mer än 300 medlemmar som regelbundet träffas för att nätverka, dela erfarenheter och vässa vår styrelsekompetens. Du kan gå någon av våra populära utbildningar, certifiera dig i styrelsearbete och få hjälp med rekrytering av styrelseledamöter. Kort sagt, få bättre förutsättningar att skapa värde för ditt bolag.

Välkommen!

Anna Carendi
Ordförande i StyrelseAkademien Jönköping Län

 

Evenemang

Stora styrelsedagen 17 oktober 2018

Stora styrelsedagen 17 oktober 2018 på Spira i Jönköping.

Utbildning

Styrelseakademien Jönköpings län på Höglandet

I samarbete med Nuvab, Eksjö.nu, Nässjö näringsliv och SNAB kommer vi att genomföra ett antal styrelseträffar på Höglandet 2018. Programmet finns här.

Utbildning

StyrelseAkademien i Jönköpings län i Gnosjöregionen

I samarbete med Värnamo Näringsliv och Gnosjöandands näringsliv kommer vi att genomföra ett antal styrelseträffar i Gnosjöregionen 2018. Programmet finns här.

Utbildning

Alumniträffar Rätt Fokus 2018 Jönköpings län

Den 12 april kl. 17-20 på RC Sports & Business i Jönköping. Tema Styrelse- och vd-instruktion. För dig som gått "Rätt Fokus certifieringsutbildning i styrelsearbetet".

Utbildning

Fyra Rätt Fokus utbildningar på tre platser i länet 2018

Rätt fokus i styrelsearbetet SME 22 februari-1 mars i Eksjö, 19-26 april i Jönköping, 20-27 september i Värnamo & 22-29 november i Jönköping 2018.

Utbildning

Ökat fokus: Ordföranderollen utbildningar i Jönköping 17 april 2018

En endagskurs som ges 24 oktober i Jönköping. Tema: Ökat fokus: Ordföranderollen.

Utbildning

StyrelseCafé Ekenässjön 12 mars 2018

StyrelseCafé Ekenässjön Kvarnstrands Verktyg AB 12 mars 2018 kl 18 - 20.30.

Evenemang

StyrelseAkademien i Nässjö Län 20 mars 2018

StyrelseAkademien i Nässjö 20 mars 2018 kl. 07.30-09.00. Tema; ”Ägarplanering” med Hans Carlsson, Ägarplaneringsgruppen Swedbank Sverige.

Evenemang

StyrelseAkademien i Jönköping Län 20 mars 2018

StyrelseAkademien i Jönköping Län 20 mars 2018 kl. 17 - 19 – Tema ”Digital kompetens och förståelse för en nyckelfråga för styrelsen” med Jonas Ogvall, VD Svensk Digital Handel.

Evenemang

StyrelseAkademien i Jönköpings län i Gnosjöregionen 23 mars 2018

I samarbete med Värnamo Näringsliv och Gnosjöandands näringsliv kommer vi att genomföra ett antal styrelseträffar i Gnosjöregionen 2018. Programmet finns här.

Evenemang

Föreningsstämma StyrelseAkademien Jönköpings län - 10 april 2018

StyrelseAkademien Jönköpings län Föreningsstämma 10 april 2018. Plats: Glimstedt Advokatbyrå i Jönköping.

Utbildning

Alumniträff Rätt Fokus 12 april 2018 Jönköpings län

12 april kl. 16-19 i Jönköping. Tema Styrelse- och vd-instruktion. För dig som gått "Rätt Fokus certifieringsutbildning i styrelsearbetet".

Premium

Hur väl fungerar principerna för bolagsstyrning?

Hur fungerar principerna för bolagsstyrning hos noterade bolag i Europa, vilken praxis gäller och hur fungerar tillämpningen av ”följ eller förklara”-principen? Dessa frågor besvaras i en ny rapport som ecoDa och Mazars tagit fram.

Opinion

Andelen kvinnor i styrelser ökar

Andelen kvinnor på styrelseposter ökar Andelen kvinnor på styrelseposter i svenska bolagsstyrelser har ökat med 25 procent under de senaste fem åren, vilket motsvarar närmare var femte styrelseplats. Ser man enbart till de nytillkomna styrelseposterna under perioden ökar andelen kvinnor i högre takt.

Premium

Försök alltid anställa någon bättre än du själv

Rekrytering är ett nyckelord för Jan Svensson, ordförande i Fagerhult och vinnare av Guldklubbans klass för noterade bolag. Han menar att rekrytering av personal betydligt längre ner i organisationen också är – eller borde vara – en central strategisk fråga för styrelsen.

Utbildning

Högre styrelseutbildning med fokus på det praktiska arbetet i ordförandeskapet

StyrelseAkademiens "Master fokus i styrelsearbetet: högre ordförandeutbildning" är mycket interaktiv med fokus på styrelseordförandens specifika ledarroll, ledd av några av Sveriges främsta lärare och erfarna styrelseproffs.

Opinion

Vikten av att ha oberoende ledamöter

StyrelseAkademien Sveriges ordförande, Per Westerberg, anser att små och medelstora bolag har mycket att lära av vad som händer i de stora – där ju lyckade och misslyckade händelser ofta syns och diskuteras i medierna. En sådan sak handlar om vikten av att ha oberoende ledamöter i styrelsen.

Nyheter

Aktiespararna: Vi behöver en HQ-kommission

Händelserna i HQ har lett till ett antal frågor kring redovisning av risk och personligt ansvar för revisorer och styrelse. Detta borde analyseras av en kommission, skriver Per Westerberg och Joacim Olsson, ordförande respektive vd för Aktiespararna i SvD Näringsliv.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: