Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN JÖNKÖPINGS LÄN

I Jönköpings län har vi en aktiv förening med mer än 300 medlemmar som regelbundet träffas för att nätverka, dela erfarenheter och vässa vår styrelsekompetens. Du kan gå någon av våra populära utbildningar, certifiera dig i styrelsearbete och få hjälp med rekrytering av styrelseledamöter. Kort sagt, få bättre förutsättningar att skapa värde för ditt bolag.

Välkommen!

Anna Carendi
Ordförande i StyrelseAkademien Jönköping Län

 

Utbildning

Ökat Fokus (fördjupningsutbildning 1 dag) Tema Ordföranderollen i Jönköping

28 september 2017 utbildning Ökat Fokus: Ordföranderollen kl 09.00 - 17.00 , Scandic Elmia, Jönköping.

Evenemang

Tema "Styrelsearbete i ägarlett företag under stark tillväxt"

StyrelseFrukost i oktober 2017 kl. 07.30 med Per-Olof Westlin, styrelseordförande hos Kanonaden Entreprenad AB. I samarbete med Företagarföreningen i Smålandsstenar på Stolab AB

Evenemang

Tema "Omvärldsbild och regionala utsikter för Smålandsregionen"

StyrelseCafé den 3 oktober 2017 kl 17.00 i Vetlanda StyrelseFrukost den 4 oktober 2017 kl 07.30 i Jönköping Susanne Spector senior makroanalytiker Nordea Markets. I samarbete med Nuvab och Nordea.

Evenemang

Tema "Den nya dataskyddsförordningen"

StyrelseFrukost 10 oktober kl. 07.30-19.00 i Eksjö – Tema: Den nya dataskyddsförordningen i samarbete med Håkan Unbeck, Glimstedt Advokatbyrå och Eksjö.nu.

Evenemang

Tema ”Styrelsearbete i ett ägarlett företag under stark tillväxt”

StyrelseFrukost 12 oktober 2017 kl 07.30 – 09.00 i Smålandsstenar på Stolab AB. I samarbete med Smålandsstenars företagarförening.

Utbildning

Ökat fokus (fördjupningsutbildning) "Strategi ur ett styrelseperspektiv"

Ökat fokus: Strategi ur ett styrelseperspektiv - 19 oktober 2017 - Hotell Scandic Elmia Jönköping

Evenemang

Tema "IP Intellectual Property för styrelsen""

StyrelseCafé den 19 oktober 2017 kl 17.00 i Jönköping med Simon Markstedt, Awapatent i Jönköping.

Utbildning

Tema "Digitalisering en utmaning i styrelsens strategiarbete"

StyrelseLunch 15 november i Vetlanda och StyrelseCafé 16 november 2017 i Jönköping med Marie Andervin från DigJourney i Stockholm. I samarbete med Nuvab och Länsförsäkringar.

Evenemang

Guldklubban 2017 - i samarbete med Deloitte och SEB i Jönköping

Guldklubban den 8 november 2017 - i samarbete med Deloitte och SEB i Jönköping. Jönköpings läns kandidat presenteras och föreläser och Per Westerberg, ordförande StyrelseAkademien.

Evenemang

Julmingel 2017

Julmingel 7 december kl. 17-19 hos Grant Thornton i Jönköping

Nyheter

Välkommen att delta i en studie om kundfokus i styrelserummet

Tillsammans med Svenskt Kvalitetsindex (SKI) undersöker StyrelseAkademien vilken betydelse kunders upplevelser har i styrelsers strategiarbete.

Nyheter

Gör verklighet av exportdrömmen

Exportäventyret börjar ofta av en slump. Det gör det extra viktigt att styrelsen är uppmärksam och ser till att det finns en hållbar strategi. Business Sweden har skrivit kapitlet om export i StyrelseAkademiens nylanserade "Styrelsers och styrelseledamöters uppgifter och ansvar i svenska företag", där de går igenom exportaffären på ett pedagogiskt sätt - från ett styrelseperspektiv.

Nyheter

Enklare och roligare att tenta efter kursen

Nu blir det ännu smidigare att tentera för den som har gått StyrelseAkademiens populära kurser. Ett nytt verktyg lanseras, som bland annat gör det möjligt att pausa under själva tentan.

Utbildning

Master fokus: Ta styrelsearbetet till nästa nivå

Boka vårens Master fokus-utbildningar redan idag! StyrelseAkademiens avancerade styrelseutbildningar, Master fokus, med inriktning mot ordförande eller styrelseledamot, hjälper dig att ta styrelsearbetet till nästa nivå, med en blandning av praktiska övningar, teori, case och diskussion.

Opinion

ABL är otvetydig: Bolagets bästa står i centrum

När Haldex utsattes för ett bud från ett tyskt företag hamnade styrelsen i ett svårt dilemma. Skulle den ha bolagets bästa för ögonen – eller aktieägarnas? För Per Westerberg framstår det som klart att aktiebolagslagen ska råda. Ledaren, Professionellt Styrelsearbete nr 3 2017

Nyheter

Läs det nya numret av Professionellt Styrelsearbete

I det tredje numret av StyrelseAkademiens medlemstidningen kan du läsa om varför styrelsearbetet bör ses som en fest, Eva Swartz Grimaldi berättar dessutom om varför Storytel var rätt köpare, och du lär dig mer om hur man gör en exportresa.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: