Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

____________

Kandidatbanken

Endast StyrelseAkademiens medlemmar kan se samtliga uppdrag som finns i Kandidatbanken. Som medlem får du också en notis så fort ett nytt uppdrag annonseras.

Inte medlem ännu? Läs mer om vårt medlemskap här.

AKTUELLA UPPDRAG

Business School in Helsinki is looking for a new board member
Stockholm 2019-01-14

Bemanningsföretag söker erfarna styrelseledamöter
Västsverige 2019-01-02

Bolag inom eletroniksbranschen söker erfaren styrelseledamot
Stockholm 2018-12-14

>> Läs annonser

 

StyrelseAKademiens KANDIDATBANK

StyrelseAkademien har lyft frågan om valberedningens arbete och uppdrag, rekryteringsprocesserna och hur man rekryterar rätt ledamöter. Vi utbildar StyrelseSverige och tar nu steget fullt ut för att sluta cirkeln. Vi är inte en rekryterare eller ett headhuntingföretag. Vi är en kunskaps- och mötesplats för ägare, vd:ar, styrelseledamöter och andra som på olika sätt vill komma i kontakt med styrelsekompetens.

Finn rätt kompetens till styrelsen

Att hitta rätt ledamöter är helt avgörande för styrelsens och därmed ofta företagets framgång. StyrelseAkademien har ett omfattande nätverk av både lokala och nationella styrelseledamöter och styrelseordföranden. 

> Annonsera i Kandidatbanken  

 Söker du ett styrelseuppdrag?

Som medlem har du möjlighet att prenumerera på de styrelseuppdrag som annonseras ut via StyrelseAkademiens kandidatbank. Vi är inte en rekryterare eller ett headhuntingföretag. Vi är en kunskaps- och mötesplats för ägare, vd:ar, styrelseledamöter och andra som på olika sätt vill komma i kontakt med styrelsekompetens. 

> Prenumerera på styrelseuppdrag

Rekrytering via StyrelseAkademiens Kandidatbank - så gick det till

Monica Sundell, delägare i familjeföretaget Gehab, är glad åt rekryteringen av Håkan Berntsson som extern styrelseordförande. Nu är lönsamheten på väg upp.

> Läs om Gehabs resa till extern rekrytering

Våren 2015 gick Roger Lindmark en kurs i styrelsearbete hos StyrelseAkademien. Det ledde till att han drygt ett år senare rekryterade en extern styrelseordförande via Kandidatbanken.

> Läs mer om RMS Lagerinredningars rekrytering av styrelseordförande

Nationella partners: