Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

 

Kandidatbanken

Endast StyrelseAkademiens medlemmar kan registrera sig i Kandidatbanken. Inte medlem ännu? Läs mer om vårt medlemskap här.

Annonserade uppdrag

Friskola söker söker styrelseordförande
Mälardalen 2017-05-29

Ledamot med värdebyggnads- och exiterfarenhet sökes till expansivt partnerägt låneförmedlarbolag
Stockholm 2017-05-29

Ledamot med digitaliseringserfarenhet sökes till expansivt partnerägt låneförmedlarbolag
Stockholm 2017-05-26

Ordförande sökes till expansivt partnerägt låneförmedlarbolag med exitmål
Stockholm 2017-05-24

Styrelseledamot sökes till företag i vårdbranschen
Stockholm 2017-04-18

Styrelseordförande sökes till expansivt partnerägt mjukvarubolag
Stockholm 2017-03-23

> Läs annonser

 

 Komtetensutveckling: När det gäller företagets strategi och långsiktiga mål så har styrelsen alltid haft en viktig roll att spela. Vi reder ut hur styrelsearbetet ser ut och hur företag kan använda sig av sin styrelse på rätt sätt för att den ska vara värdeadderande för verksamheten.

KANDIDATBANKEN

StyrelseAkademien har lyft frågan om valberedningens arbete och uppdrag, rekryteringsprocesserna och hur man rekryterar rätt ledamöter. Vi utbildar StyrelseSverige och tar nu steget fullt ut för att sluta cirkeln. Vi är inte en rekryterare eller ett headhuntingföretag. Vi är en kunskaps- och mötesplats för ägare, vd:ar, styrelseledamöter och andra som på olika sätt vill komma i kontakt med styrelsekompetens.

Söker du ett styrelseuppdrag?

Som medlem har du möjlighet att registrera dig och ansöka till de styrelseuppdrag som annonseras ut via StyrelseAkademiens kandidatbank. Vi är inte en rekryterare eller ett headhuntingföretag. Vi är en kunskaps- och mötesplats för ägare, vd:ar, styrelseledamöter och andra som på olika sätt vill komma i kontakt med styrelsekompetens.

 Läs mer.

Finn rätt kompetens till styrelsen

Att rekrytera rätt ledamöter är helt avgörande för styrelsens och därmed ofta företagets framgång. Oavsett om ditt företag är litet, mellanstort eller börsnoterat kan StyrelseAkademien erbjuda ett rekryteringsstöd som passar just dig. Vi har ett omfattande nätverk av både lokala och nationella styrelseledamöter, styrelseordföranden och mentorer. 

Läs mer.

Nationella partners: