Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN NORR

Vi brinner för företagande och styrelsearbete och vill - på alla sätt vi kan - bidra till utvecklingen av näringslivet i den norra delen av vårt land.

StyrelseAkademien Norr finns nu på fyra orter - Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik, och vi arbetar aktivt med att skapa medlemsnytta för våra medlemmar som stadigt ökar i antal. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser med möjligheter för nätverkande, inhämtande av kunskap och erfarenhetsutbyten.

Läs mer om oss…

Evenemang

Stora Styrelsedagen 2019 Umeå

I år har vi bjudit in talare som på olika sätt har sett och fångat möjligheterna, som kan inspirera till att tänka nytt och vända på de konventionella sätten att tänka - handla - leda - göra affärer. Varmt välkommen till Stora Styrelsedagen i Umeå 5 februari 2019!

Evenemang

Stora Styrelsedagen 2019 Skellefteå

I norra Sverige har vi en fantastisk natur med tillgångar som på många olika sätt tillför energi. Vi har också många människor som genom sina exempel tillför mod, kraft och energi. På Stora Styrelsedagen 2019 vill vi lyfta fram personer och projekt som genom entreprenörskap visar på dessa möjligheter. Stora Styrelsedagen Skellefteå, 8 februari 2019

Evenemang

Stora Styrelsedagen 2019 Luleå

Den 21 Februari är det dags för Stora Styrelsedagen i Luleå - Varmt välkommen på en intressant, inspirerande och mycket trevlig dag!

Utbildning

Kursprogram

Vi håller på att planera in utbildningar för våren 2019. Här fyller vi på med datum allt eftersom de blir klara. Vi erbjuder både grundläggande certifieringsutbildning i styrelsearbete och spännande endagarsutbildningar med inriktning strategi, modern ekonomistyrning, ordföranderollen och valberedning.

Evenemang

Kommande frukostmöten

Vi bjuder på frukost med kunskap och inspiration! Månatligen på våra fyra orter. Information om kommande frukostmöten hittar du här!

News

StyrelseAkademien Norr behöver flera lärare

Vår utbildningsverksamhet växer kraftigt både på nationell och regional nivå och vi söker flera lärare.

Utbildning

LinkedInutbildning: Bygg ditt professionella styrelsevarumärke

Vässa din LinkedInprofil och bli attraktiv för styrelseuppdrag! En kurs där du ledd av Linda Björck, LinkedIn expert och social media manager, bygger och vässar din profil under kursen.

Evenemang

Luleå frukostmöte 18 januari 2019: Att attrahera och behålla kompetens inom företaget är en kritisk framgångsfaktor. Varför och hur ska man göra detta?

Att behålla kompetensen inom företaget idag är en kritisk framgångsfaktor, speciellt då kompetensen idag är så svår att finna och attrahera.

Evenemang

Skellefteå frukostmöte 25 januari 2019: Vad händer på Västerbottens arbetsmarknad 2019?

Är du intresserad av de möjligheter och utmaningar vi står inför på arbetsmarknaden i Västerbotten? Vill du ta del av och diskutera kompetensförsörjningsfrågor med beslutsfattare, representanter för det regionala näringslivet och kommunerna? Varmt välkommen till en prognosträff fylld med framtidsspaningar som kretsar runt morgondagens arbetsmarknad.

Evenemang

Umeå frukostmöte 11 januari 2019: Investera i fastigheter

Många företagare har eller tänker skaffa en egen fastighet och frågetecknen är många. PwC reder ut.

Umeå frukostmöte 14 december: Vill du växa dina internationella affärer?

Business Swedens chefekonom Lena Sellgren ger sin bild av de globala ekonomiska utsikterna och riskerna. Vad betyder de ökade riskerna för våra företag i Sverige och i regionen? Katharina Saalo, Global affärsutvecklare på Business Sweden här i Västerbotten informerar oss om Business Sweden och hur de kan stötta våra regionala bolag i deras internationalisering.

Luleå frukostmöte 7 december 2018: Skattenyheter 2019

Skattefrukost låter onekligen väldigt tråkigt, men faktum är att Grant Thorntons nyhetsseminarium om aktuella skattefrågor genom åren fått många entreprenörer att le belåtet Grant Thorntonss duktiga konsulter kommer att ge goda tips och råd som kan ge mer kvar i fickan för dig som är entreprenör och driver ett fåmansföretag.

Nyheter

SA Västsverige blev Årets förening 2018

Utmärkelsen ”Årets förening” gick i år till StyrelseAkademien Västsverige för deras föredömliga arbete inom flera områden. – En sann vinnare, konstaterade StyrelseAkademien Sveriges ordförande Per Westerberg när han överlämnade priset till Västsveriges ordförande Rigmor Öberg.

Nyheter

Ossian Ekdahl får uppdrag att utveckla europeisk bolagsrapportering

Ossian Ekdahl, ledamot i styrelsen för StyrelseAkademien Sverige och Chef Ägarstyrning på Första AP-fonden, har utsetts till att ingå i styrgruppen för en europeisk satsning på icke-finansiell bolagsrapportering: European Corporate Reporting Lab.

Nyheter

Kristina Jarring Lilja: "Jag är förtroendekapitalist"

Hon kallar sig förtroendekapitalist. När Kristina Jarring Lilja tar plats i en styrelse, delar hon med sig av sitt eget förtroendekapital till det bolag där hon har uppdrag. Att bygga förtroendekapital är i sig en konst. En konst som Kristina Jarring Lilja lärt sig under många år på olika chefsposter inom detaljhandeln, och genom en rad styrelseuppdrag.

Nyheter

Företrädaransvaret: Utredning föreslår vissa förbättringar

Den utredning om företrädaransvaret som kom i våras föreslår bland annat att Skatteverket ska införa en tidsfrist för de skattebetalningar som påförs företrädare, och att fler ska kunna befrias från ansvaret. 

Nyheter

Styrelsearbetet måste utvecklas för att bli relevant

Styrelsearbetet förändras i snabb takt. De kriterier som utmärkte ett professionellt arbete för fem år sedan gäller inte längre. Det handlar inte bara om skärpt lagstiftning och nya regler – nu måste styrelsen bredda omvärldsperspektivet och vara ett väl fungerande och relevant bollplank för vd.

Nyheter

Vd:n och styrelsens ordförande – ett radarpar

Styrelseproffset Olof Degerfeldt konstaterar att vd-jobbet inte alltid är så glamoröst. Det är väldigt ensamt på toppen och då gäller det enligt honom att ha en mycket bra relation med styrelsens ordförande. De måste lita på varandra till 100 procent. Läs artikeln ur Vd-tidningen nr 5, 2018.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: