Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Välkommen till en givande eftermiddag den 30 juni!

 

Datum och tid: 30 juni 2017, kl. 14.30-17.15, med efterföljande After Work.

Plats: Almis kontor, Stationsgatan 36, Luleå
Anmäl dig via kalendarium nedan senast den 23 juni Länk

Deltagare: Vi välkomnar tidigare deltagare från Almis erbjudande Skuggstyrelser, Breddad styrelsekompetens samt Styrelsekraft.

Programpunkter: Vi får en presentation av StyrelseAkademiens utbildningar samt information, tips och råd om Styrelsekrafts styrelsebank.

 

Område

Betydelsen av bra mentorer och bank då man bygger ett företag

Christoffer Lundström från Pite Havsbad Group berättar om sina erfarenheter av att växa med hjälp av extern kompetens. Han delar med sig av tips och råd för ett lyckosamt styrelsearbete och vad kontakten med mentorer och entreprenörer som Hilding Holmqvist och Tobias Lindfors betytt för detta. Matchningen genom Almis mentorprogram med Tobias Lindfors från StudentConsulting, ledde fram till att Christoffer gick in som delägare i StudentConsulting Invest, som också äger norra Sveriges största hotellkedja Pite Havsbad Group.

Almi i samverkan med Styrelseakademien bjuder in till en eftermiddag med inspirerande föreläsning, möjlighet att ställa frågor till Christoffer Lundström och få information om Styrelseakademiens tjänster - VARMT VÄLKOMMEN!

Passa på att återträffas, ni som har gått Almis program Skuggstyrelse, Breddad styrelsekompetens samt Styrelsekraft, och utvidga ert nätverk med personer från tidigare programomgångar!

Nationella partners: