Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Tack för alla nomineringar till Guldklubban

Hela ett tjugotal förslag på styrelseordföranden värdiga utmärkelsen Guldklubban hade kommit in när anmälningstiden gick ut 15 juni.

"Att så många namn på drivande och kunniga ordföranden kommit in är verkligen roligt och att flera av dem kommer från vdn i företaget talar för att nivån på anmälningarna är hög." 

Karina Folkesson, projektledare för Styrelseakademien Norrs arbete med Guldklubban.

Spridningen av förslag på namn täcker hela området, från Norrbotten till och med Örnsköldsvik, och omfattar såväl noterade som icke- noterade företag.

Nu arbetar StyrelseAkademien Norr tillsammans med partnerna SEB och Deloitte med att granska så att kandidaterna uppfyller dem högt ställda kriterierna för Guldklubban.

StyrelseAkademien Norr kommer sedan att välja ut en eller flera styrelseordförande till den nationella jurybedömningen som pågår under hösten. Pristagarna offentliggörs i början av december.

Genom åren har flera ordföranden från norra Sverige fått utmärkelsen. Anders Ullberg, Boliden, Bob Persson, Persson invest i Östersund och senast, 2018, fick Marie Berglund en guldklubba för sitt arbete med örnsköldsviksföretaget Eurocon consulting

Marie Berglund gästade ett av våra webbinarier under våren med temat "Vad kan ett aktivt styrelsearbete åstadkomma?" Se webbinariet i efterhand här.

Vill du läsa mer om Guldklubban? Klicka här: www.guldklubban.se

Nationella partners: