Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Klicka på bilden nedan för att se ett bildspel om vikten av att uppmärksamma goda exempel på ordförandeskap! 

Förening

 

Nu är våra kandidater till Guldklubban 2020 klara!

Den 20 november hyllar vi de kunniga ordföranden som vi genom en gedigen urvalsprosess tagit fram som kandidater från vårt område Norr.

Pga. rådande omständigheter har vi valt att inte genomföra detta som fysiskt event, men du är varmt välkommen att delta digitalt och då även ta del av en mycket intressant föreläsning!

Hur skapar man värde som styrelseordförande?

Allt för ofta upplevs styrelsemötena som en kontrollfunktion där dåtid/nutid och föredragningar tar alldeles för stor plats istället för de viktiga framåtriktad diskussionerna och besluten.
Styrelsens uppgift och ansvar består i huvudsak av fem områden och det viktigaste området är den affärsstrategiska styrningen m.a.o. verksamhetens framtid. Och ansvarig för att styrelsearbetet bedrivs på rätt sätt är – styrelsens ordförande, som är helt avgörande för att ett effektivt och affärsinriktat styrelsearbete bedrivs.
I detta webbinar får du lyssna till och ta del av råd och tips från en ordförande som starkt bidraget till utveckling av ett lokalt företag till en global aktör med unika produkter och enastående tillväxt.
Och ordförandes prestation har varit så betydande att StyrelseAkademien Norr tillsammans med sina partners Deloitte och SEB har nominerat ”hen” till den finaste utmärkelsen man kan få som ordförande, nämligen Guldklubban. ”Hens” nominering kommer att tillkännages under webbinariet.
Missa inte detta värdeskapande webbinar, med strategisk kunskap, som kan vara avgörande för framgång!

 

Guldklubban

Under våren påbörjades vårt arbete med att vaska fram de allra vassaste ordförandena i vårt område Norr, både till den onoterde klassen och den noterade. Detta har gjorts i samarbete mellan StyrelseAkademien, Deloitte och SEB. Vi fick in många förslag på goda exempel på ordföranden som utövar styrelseordförandeskapet föredömligt.

Efter en tid av noggrant juryarbete är vi nu mycket glada över att få presentera två kandidater i den onoterade klassen som kommer att gå vidare och möta kandidater från övriga regioner i landet i den nationella uttagningen. Vi är mycket stolta över att i år bidra med två nomineringar till den onoterade klassen, en från Norrbotten och en från Västerbotten.

Vår ena kandidat, från Norrbotten offentliggjordes 13 oktober och är Karin Bodin, ordförande på Polarbröd AB.

Vem som blir vår kandidat från Västerbotten avslöjas under livesändningen.

Under morgonen hyllar vi båda våra kandidater och får lyssna på vår kandidat från Västerbotten föreläsa på ämnet ovan.

 

Vi hoppas att du vill vara med och hylla dessa kandidater

 Om Guldklubban

För att tydliggöra och öka medvetenheten om styrelseordförandens viktiga roll för ett effektivt och affärsinriktat styrelsearbete instiftade revisions- och konsultföretaget Deloitte och den ideella föreningen StyrelseAkademien 2005 utmärkelsen Guldklubban. Utmärkelsen delas ut varje år i två klasser, en för noterade och en för onoterade bolag, till ordförande som är goda exempel på hur ordföranderollen har utövats i praktiken. Läs mer på guldklubban.se

 

Nationella partners: