Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

KONTAKT

StyrelseAkademien Norr

norr@styrelseakademien.se

Telefon: 090-206 14 02

Område

Kommande utbildningar StyrelseAkademien Norr

Varje termin ger vi ett antal utbildningar inom vårt område Norr, och dessa brukar vara mycket populära. Här hittar du kommande utbildningar och länkar till anmälan.
Fler utbildningar kommer att läggas ut inom kort - hör gärna av dig om du har önskemål på utbildning!

Rätt Fokus i styrelsearbetet för SME - Certifieringsutbildning

Vår populära grundläggande certifieringsutbildning. Kursen passar dig som vill känna dig mer mogen att åta dig ett styrelseuppdrag, eller känna dig tryggare i din roll som ägare, styrelseledamot eller vd. Kursen ges under två dagar och innehåller delarna Rätt styrning - Rätt bemanning - Rät inriktning - Rätt arbetssätt. 

Utbildningen kan direkt omsättas i praktisk verklighet och bygger på de senaste rönen om hur styrelser bör fungera för att aktivt bidra till framgång och lönsamhet. Undervisningen bedrivs i seminarieform och ger möjlighet till erfarenhetsutbyte både med kurskamraterna och med erfarna lärare och styrelseproffs.

Skellefteå           13-14 mars 2018             Läs mer och anmäl dig här!

Ökat fokus - Modern ekonomistyrning

En endagskurs för dig som på ett pedagogiskt och nytt sätt vill lära dig företagsekonomi. Att arbeta i en styrelse är ett ansvar, främst mot bolaget. För att kunna arbeta framåtblickande och strategiskt måste du förstå resultat- och balansräkningen fullt ut och hur de olika delarna påverkar varandra.

Umeå               23 november 2017        

Ökat fokus - Ordföranderollen

En endagskurs uppdelad i tre viktiga delar som tillsammans lotsar in dig i rollen som styrelseordförande i små eller medelstora, privata såväl som noterade aktiebolag. Det börjar med att du får en förfrågan om jobbet som ordförande. När du väl tackat ja ska du skapa värde med styrelsearbetet. Slutligen ska du utveckla relationerna.

Örnsköldsvik   30 november 2017        
Umeå                16 januari 2018                Läs mer och anmäl dig här!

Ökat fokus - Valberedningen - obs inställd!

Den här endagsutbildningen ger dig som jobbar i valberedningar en plattform för att bättre strukturera och genomföra upgiften som ägare eller medlemmar har anförtrott dig. En mycket praktisk utbildning som handlar om de steg som behövs för att säkerställa att förslaget till stämman är i linje med kommande behov hos bolaget eller föreningen.

Umeå                7 december 2017            Inställt! 

 

Letar du efter en utbildning som inte finns med i listan? Kontakta oss - vi kan även skräddarsy utbildningar för just din styrelse/ledningsgrupp!  norr@styrelseakademien.se  | 090-206 14 02

 

Våra utbildningar är rabatterade för medlemmar - en av många medlemsförmåner. Bli medlem i StyrelseAkademien!

Nationella partners: