Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

20 november kl 11.30-17.00

Musikhögskolans konserthall, Örebro Universitet

Anmäl dig här ...

Område

Köp biljett till Stora Styrelsedagen 2017 och få en spännande inblick i framtidens styrelsearbete.
Stora Styrelsedagen arrangeras av StyrelseAkademien Örebro den 20 november kl. 11.30-17.00 i Musikhögskolans konsthall på Örebro Univeristet. Dagen bjuder på inspirerande talare, nya kontakter och kunskap för framtiden. 

Det talas mer och mer om vikten av en styrelse som är professionell, hur bär man sig åt för att sätta ihop en styrelse för framtiden. Denna dag är till för att ge dig som besökare tips, ideér och inspiration för en styrelsen som kan föra ditt företag in i framtiden.

Temat denna gång är Hållbart ur ett strategiskt perspektiv

Markus Håkansson - Vad innebär nya hållbarhetslagen? Hur tillämpar jag lagen och hur kan jag dra nytta av den?

Golnaz Hashemzadeh Bonde - Avkastningen är den sociala utvecklingen
Flydde, tre år gammal, med sin familj från Iran till Sverige 1986. Idag är hon grundare av Inkludera Invest, en organisation som verkar för att alla som lever i Sverige ska vara deltagande i och bidragande till samhällslivet.

Sara Öhrvall - Vad är det som väntar runt hörnet?
Företagens digitala transformation blir avgörande beslut i styrelsen för att skapa rum för morgondagens affärer och hållbar utveckling. Vad innebär teknikrevolutionen och vilka är styrelsens verktyg för att framtidssäkra sina bolag?

Ulf Spendrup - Styrelsens betydelse i byggandet av bolag
Hållbarhetsarbetet i Spendrups är både ett resultat av styrelsens framsynthet och konsumenternas krav.Som ofta är hållbarhet både intäktsgenererande och kostnadssänkande.

I samarbete med SEB och Deloitte tillkännager vi regionens nominering till Guldklubban, för förtjänstfullt ordförandeskap.

Dagens moderator är Birgitta Ekblad, nyhets- och samhällsjournalist med många års erfarenhet som programledare på SVT. Påläst, skärpt och lyssnande leder Birgitta samtal och diskussioner med glimten i ögat.

Inbjudan i pdf, klicka här

Nationella partners: