Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Gunnar Alexandersson från Styra håller i seminariet. Pirre Pellinen och Ludvig Skagerstedt från P&L Byggställningar AB deltar.

Frukost serveras kl 7:30
Seminariet pågår 8:00-9

Norrköping:
Torsdag 8/10 kl 7:30-9
Anmälan

Linköping:
Tisdag 27/10 kl 7:30-9
Anmälan

Förening

Frukostseminarie: Aktiv ägarstyrning i praktiken - inspireras av P&L Byggställningar AB

Låt dig inspireras hur du kan nå dina mål som företagare genom aktiv ägarstyrning. Att formulera ett skriftligt ägardirektiv med viljor och mål samt tillsätta en aktiv och professionell styrelse med rätt kompetens och erfarenhet är starka framgångsfaktorer oavsett storlek på företaget. Ägardirektivet ger ökad ägarsamsyn, målfokuserat styrelsearbete och bättre successions- och exitförberedelser. Styrelsen uppgift är att hjälpa er som ägare att realisera era mål.

Kom och lyssna på hur det går till i praktiken. Under seminariet kommer vi att mixa teori och praktik och ge utrymme för dialog med dig som deltagare. Seminariet riktar sig till dig som ägare, ordförande/ledamot och VD i främst ägarledda företag.

Möt Pirre Pellinen och Ludvig Skagerstedt som är grundare, ägare och medarbetare i P&L Byggställningar AB. De kommer att berätta om deras resa från passiv ägarstyrning, obefintligt styrelsearbete och ingen VD till en aktiv ägarstyrning med tydligt ägardirektiv, professionellt styrelsearbete med extern ordförande och extern ledamot samt en extern VD. Denna framgångsrika resa har de gjort på två år. De delar med sig av sina erfarenheter och ger konkreta tips till dig som företagare. Vad kan du ta med dig och använda i ditt företag?

Frukostseminariet genomförs vid två tillfällen, ett i Linköping och ett i Norrköping. Anmälan och information till vänster.

Föreläsare: Gunnar Alexandersson, Styra AB

Pirre Pellinen och Ludvig Skagerstedt, P&L Byggställningar

Nationella partners: