Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Medlemssnack - Henrik Heslyk

När: Tisdag 15/9 kl 8-9

Var: Linköping, DoSpace Alfa

Anmäl dig

 

Förening

”Älska din nästa organisationsförändring”

Henrik Heslyk är leg psykolog och arbetar med organisation- och engagemangsutveckling. Han är ledningsrådgivare, föregångare inom talent management och författare till boken ”Människor till låns”.

Kom och lyssna till Henriks tankar kring organisation- och engagemangsutveckling, delta i en övning med förändringsstegen och diskutera ämnet med andra medlemmar.

Om Medlemssnack

I medlemssnack håller en medlem i StyrelseAkademien Östsverige i en kortare dragning kring en styrelserelaterade fråga. Varefter vi diskuterar frågan bland deltagarna. Bland alla medlemmar finns en otrolig kunskap och erfarenhet. Genom att dela med sig av denna och diskutera med varandra kan vi gemensamt utvecklas, samtidigt som vi lär känna varann och breddar våra nätverk.

Nationella partners: