HemOm ossMedlemskapUtbildningMötesformerFörmedling / rekryteringSA SverigeKontaktKalender
Logga in      

som medlem, på Medlemswebben och kunskapsbanken!
 Läs mer


Aktuellt       

Årsredovisning 2015

Årsredovisning 2014


Styrelseutvärdering

Hur fungerar din bolagsstyrning?

Ta pulsen med en styrelse- och vd-utvärdering.

En utvärdering syftar framförallt till att förbättra och utveckla styrelsearbetet, identifiera förändringsbehov samt ge underlag till valberedningen för rekrytering till styrelsen. 

StyrelseAkademien kan nu bättre hjälpa dig med att genomföra en styrelseutvärdering på det sätt ni/företaget har behov av.

 Läs mer

------------------------------

Våra partners       

 
                        

                        
                       
 

                                     

Vår tidning      PS finns arkiverade på Medlemswebben >>>

           


Välkommen till StyrelseAkademien Jämtland
En ideell rörelse i näringslivets tjänst. StyrelseAkademien är en ideell förening som verkar för ett bättre styrelsearbete i svenska företag. 

Vår mission är att öka kunskapen om styrelsearbetets betydelse för lönsamhet och utvecklingskraft. Vi arbetar med utbildning, nätverk, rekrytering och opinionsbildning. 

Läs mer    Bli medlem

                               
Styrelseevent i februari!

Frukostevent 16/2 ÅRE, Holiday Club
Kvällsevent 20/2 Östersund, Clarion

Klicka på eventet för att läsa mer!


Se hur ett Jämtländskt företag sökte och hittade externa styrelseledamöter via StyrelseAkademien och vår kandidatbank.

Läs mer om våra
utbildningar & tjänster

   

 

                    

Lars Lindqvist nominerad till GuldklubbanLars Lindqvist utsågs till Jämtlands kandidat till utmärkelsen Årets Guldklubba vid ett kvällsevent den 10 oktober. På bilden syns Martina Lundholm som är ordförande i StyrelseAkademien Jämtland, till höger om henne Bernt Söderman som är Guldklubbans representant i Jämtland samt styrelseledamot i SA Jämtland. Längst till vänster ser vi Mats Henriksson som representerade Deloitte vid utdelningen av utmärkelsen. Lars Lindqvist kommer nu att representera Jämtland vid en ceremoni i Stockholm i början av december 2016. Lars deltar då i klassen onoterade bolag.

Om Guldklubban

För att tydliggöra och öka medvetenheten om styrelseordförandens viktiga roll för ett effektivt och affärsinriktat styrelsearbete instiftade revisions- och konsultföretaget Deloitte och den ideella föreningen StyrelseAkademien 2005 utmärkelsen Guldklubban.

 Läs mer på Guldklubbans sida
Årsstämma 2016Vid årsstämman för StyrelseAkademien Jämtland avtackades Börje Olsson, Bitti Jonasson, Roger Oscarsson och Anette Tandberg för värdefullt arbete i styrelsen. (Saknas på bild Anette Tandberg) 
Vid StyrelseAkademien Sveriges årsstämma erhöll Börje Olsson från SA Jämtland pris som årets styrelseledamot. Med på bilden är även Öyvind Norberg och Lars-Erik Forsgårdh.


  
 

Styrelseakademien Jämtland, Pedagogens väg 2, 831 40 Östersund, tel 070-299 26 66, jamtland@styrelseakademien.se
Provided by Webforum