Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

KONTAKT Sjuhärad

sjuharad@styrelseakademien.se

070-6547360

ADRESS

StyrelseAkademien Sjuhärad
C/O Ernst & Young AB
Box 942
501 10 Borås

KANSLI

Administratör: Klas Ekdahl

  Klas Ekdahl  

Verksamhetsledare

Klas Ekdahl


E-post

070 - 654 73 60

       

DOKUMENT

STYRELSEAKADEMIEN SJUHÄRAD

Sverige drivs inte av storbolagen utan av små och medelstora bolag. Det är en utmaning att få särskilt våra ägarledda familjeföretag att förstå vikten av ett aktivt styrelsearbete. För då blir potentialen enorm både för sysselsättningen i bygden och för välfärden.

Här i Sjuhärad har vi – förutom våra populära licensieringsutbildningar i styrelsearbete – även kortare seminarium som förklarar vikten av en styrelse och mycket välbesökta medlemsmöten, ofta i form av frukostmöten som är öppna för alla.

Det medlemmarna speciellt uppskattar är att vi lyfter lokala och aktuella frågor ur ett styrelseperspektiv och visar på goda exempel på aktivt styrelsearbete. Vi vill även få igång en dialog kring styrningen av våra kommuner, landsting och föreningar.

Välkommen!

Bosse Lindell
Ordförande i StyrelseAkademien Sjuhärad

 

Styrelsen

Ordförande Daniel Yar  

Ordförande

Bosse Lindell

E-post

Bosse är smålänning född i Alvesta och sedan 1980 boende i Kinna. Efter studier i Lund blev det Borås och Halens Postorder som ateljé- och kreativ chef 1976. Från 1986 katalogchef och därifrån marknadschef och ledamot av den kommersiella ledningsgruppen på Halens. 

Mellan 2006 och 2012 Verkställande Direktör, VD för Svensk Distanshandel, under samma tid ledamot i EMOTA, den Europeiska organisationen för distans- och e-handel med huvudkontor i Bryssel. 

Mellan 2013 och 2015 var Bosse styrelseordförande i E-handelsstaden Borås och från 1/7 2017 är han vice ordförande i Monica och Carl-Axel Ekmans stiftelse. 

Bosse har ett gediget nätverk både lokalt och nationellt, han är en inbiten Elfsborgare sedan flytten till Västergötland och ordförande i IF Elfsborgs valberedning sedan 2009.

 

Rolf Borrås  

Vice Ordförande

Rolf Borrås

E-post

Rolf är en tvättäkta entreprenör i allt han tänker och allt han gör. Teknikintresset har funnits sedan barnsbenen sprang på Västgötaslätten och motorer får fortfarande hjärtat att banka extra. Rolf brinner för de mjuka parametrarna i olika sammanhang och är den som med emfas för fram vikten av att hantera människor och vår planet med omtanke och med långsiktig hållbarhet i åtanke. 

Rolf har verkat som företagare i hela sitt vuxna liv. 1978 var han med och grundade Styrud Ingenjörsfirma AB som han, från att ha varit borrare, med framgång drev i olika ledande positioner till en omsättning på ca 450 milj. 2013 sålde Rolf sin andel och siktade mot nya utmaningar. Numer är Rolf verksam i egna bolaget Pilfalken AB, som erbjuder tjänster inom affärsutveckling, styrelsearbete och mentoruppdrag. Utöver styrelseuppdrag i de olika Styrud-bolagen, har han varit ordförande i branschorganisationen Geotec och han är styrelseordförande i styrelsen för Pollex AB. 

Rolf trivs bland människor och helst bland människor som vill framåt och han är gärna med och styr mot ännu bättre affärer. 

 

Malin Svensson  

Kassör

Malin Svensson

E-post

Malin Svensson är auktoriserad redovisningskonsult på KPMG.

 

Kristina Halovanic  

Ledamot

Kristina Halovanic

E-post

Kristina Halovanic är konsult inom urval/second opinions, chefscoaching, styrelse/VD-rekrytering.

 

 

Catrin Olsson  

Ledamot

Catrin Olsson

E-post

Catrin Olsson är affärsutvecklare på EY (Ernst & Young) och arbetar inom företagets västra region, men tillbringar största delen av sin tid på EY i Borås. Hennes yrkesmässiga uppdrag är att etablera och utveckla affärsrelationer till företagets kunder, främst inom revision, redovisning och skatt. Catrin är utbildad till affärsjurist vid Internationella Handelshögskolan i Jönköping och har också studerat juridik i Bristol, England. Hon har stor erfarenhet från bank och försäkring och har tidigare arbetat i Swedbank och på tjänstepensionsbolaget SPP.

Lennart Olausson, Ordförande


Ledamot

Peder Johannisson

E-post

 

 

Peder kommer som ledamot verka för ökad effekt av StyrelseAkademiens verksamhet och att det gör skillnad för Sjuhäradsföretagens ägare. 

Peder leder verksamheter i tillväxt eller i stor förändring. Peder är certifierad styrelseledamot och finns idag på ett Interimsuppdrag inom Kitron AB.

 

 

Valberedningen

    Ordförande

Carl-Axel Rudd

E-post

 

 

   

Ledamot 

Bengt Gabrielsson

E-post

 

 

Nationella partners: