Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

 

Datum för Styrelsedagen 2019: 16 oktober, 08.30-12.30

Plats: Textile Fashion Center, våning 2, sal Garfveriet

Deltagaravgift: Exklusivt för medlemmar. Inte medlem? Teckna medlemskap i samband med anmälan (Sjuhärad). Kostnadsfritt.

Värd: SEB

Anmälan: Stängd

 

Förening

Är du redo för framtidens logistik?

Tema framtidens logistik!

Framtidsforskaren Mats Lewan inleder Styrelsedagen 2019 med föreläsningen "Styrelsen behöver en digital kompass!".

Efter det får du mer kunskap om framtidens logistik samt de stora investeringar i robotlager som görs i Sjuhärad. En investeringen i robotlager ökar kapaciteten men leder också till färre fel och därmed en bättre kundupplevelse.

08.30-09.00 Mingelfika

09.00-09.50 Mats Lewan - styrelsen behöver en digital kompass!

BENSTRÄCKARE

10.00-10.20 Hur drog vi igång Autostore? Marcus Gustavsson, SpeedGroup
10.20-10.40 Är du redo för framtidens logistik? Charlotte Elmquist och Emanuel Mäkinen, Proflow
10.40-11.00 Den logistiska symfoniorkestern, Daniel Ekwall Högskolan i Borås

11.00-11.30 Styrelsedebatt - logistik skiljer vinnaren från förloraren! 

11.30-12.30 Lunch 

13.00-14.00 Rundvandring på Fristads nya Autostoreanläggning på Viared.

Missa inte möjligheten att knyta nya affärskontakter och få nya perspektiv på att ta styrelsevägen till bolagsutveckling.

Observera att Styrelsedagen är exklusivt för för dig som medlem.

 

Styrelsen behöver en egen kompass i digitaliseringen - Öppningstalare, moderator och ledare av paneldebatten på Styrelsedagen 2019: Mats Lewan. 

Alla pratar idag om digitalisering, och ändå har många i grunden en ganska diffus föreställning om vad digitalisering egentligen innebär. I sitt föredrag berättar framtidsforskaren och journalisten Mats Lewan om varför digitaliseringen driver på en förändring av allt från affärsmodell och organisation till erbjudanden och arbetssätt, och varför företagsledning och styrelse måste leda den förändringen.  
Mats ger också konkreta exempel på vad digitaliseringen kommer att innebära inom e-handel, logistik och transportsektorn. 
Mats Lewan är författare, internationell föreläsare, futurist, konsult, journalist och forskningsanalytiker med fokus på framtid, teknik och digitalisering. Han har arbetat i mer än femton år som teknikreporter för tidningen Ny Teknik och startade även den framåtblickande digitala tidningen Next Magasin som han var redaktör för.
Tidigare arbetade han internationellt som frilansjournalist och som reporter för CBS CNET News i San Francisco samtidigt som han deltog i programmet Innovation Journalism vid Stanford University.
Mats Lewan har en civilingenjörsexamen i teknisk fysik från KTH i Stockholm. 

Nationella partners: