Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

 

Datum för Styrelsedagen 2019: 16 oktober, 08.30-12.30

Plats: Textile Fashion Center, våning 2, sal Garfveriet

Deltagaravgift: Exklusivt för medlemmar. Inte medlem? Teckna medlemskap i samband med anmälan (Sjuhärad). Kostnadsfritt.

Värd: SEB

Anmälan: Klicka här!

 

Förening

Logistiken skiljer vinnaren från förloraren!

Tema framtidens logistik!

Investeringen i robotlager handlar inte bara om att öka kapaciteten. Robotlagret leder till mindre fel och därmed en bättre kundupplevelse.

Körschema:

08.30-09.00 Mingelfika

09.00-10.00 Mats Lewan

10.00-11.00 Logistik - en överlevnadsfråga? Investera i robotloager (Autostore)? Kompetensbehov för att möta framtidens krav på logistikdesign?

11.00-11.30 Paneldebatt

11.30-12.30 Lunch

13.00-14.00 Rundvandring på Fristads nya Autostoreanläggning på Viared för de som önskar.

Välkommen till Styrelsedagen 2019 på Textile Fashion Center.

Missa inte möjligheten att knyta nya affärskontakter och få nya perspektiv på att ta styrelsevägen till bolagsutveckling.

<b>Observera</b> att Styrelsedagen är exklusivt för för dig som medlem.

 

Styrelsen behöver en egen kompass i digitaliseringen - Öppningstalare, moderator och ledare av paneldebatten på Styrelsedagen 2019: Mats Lewan. 

Alla pratar idag om digitalisering, och ändå har många i grunden en ganska diffus föreställning om vad digitalisering egentligen innebär. I sitt föredrag berättar framtidsforskaren och journalisten Mats Lewan om varför digitaliseringen driver på en förändring av allt från affärsmodell och organisation till erbjudanden och arbetssätt, och varför företagsledning och styrelse måste leda den förändringen.  
Mats ger också konkreta exempel på vad digitaliseringen kommer att innebära inom e-handel, logistik och transportsektorn. 
Mats Lewan är författare, internationell föreläsare, futurist, konsult, journalist och forskningsanalytiker med fokus på framtid, teknik och digitalisering. Han har arbetat i mer än femton år som teknikreporter för tidningen Ny Teknik och startade även den framåtblickande digitala tidningen Next Magasin som han var redaktör för.
Tidigare arbetade han internationellt som frilansjournalist och som reporter för CBS CNET News i San Francisco samtidigt som han deltog i programmet Innovation Journalism vid Stanford University.
Mats Lewan har en civilingenjörsexamen i teknisk fysik från KTH i Stockholm. 

Nationella partners: