Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Datum och tid:

Seminariet Varför styrelse?
Torsdag 2019-11-28; 16.00-18.30

Plats: Högskolan i Borås

Allégatan 1
sal M504, plan 5, Vita byggnaden (Sandgärdet, samma som biblioteket)
501 90 Borås

Deltagaravgift:
995 kronor. 

Kostnadsfritt för medlemmar i StyrelseAkademien samt entreprenörer från Borås Inkubator och CONNECT Väst

Lärare: Daniel Yar Hamidi

E-post: daniel.yar@hb.se

Anmälan: Klicka här!

 

 

Förening

Seminariet "Varför styrelse?"

Anmäl dig nu, till seminariet Varför styrelse?

Seminarierna vänder sig till dig som ännu inte gått styrelsekursen "Rätt fokus", men är nyfiken på styrelseuppdrag eller vill få igång styrelsearbetet i sitt företag, (alternativt vill få ut mer av den befintliga styrelsens arbete).

Oavsett om du är ägare, styrelseledamot, vd eller har alla dessa roller samtidigt kommer du att få många bra tips och råd på seminariet. Dessutom kommer du att träffa andra företagare och styrelseledamöter, som du kan utbyta erfarenheter med och samtidigt skapa värdefulla affärskontakter. Du får med dig verktyg och idéer för att kunna starta eller utveckla ditt styrelsearbete.

*Värde 995:-. Kostnadsfritt för medlemmar. Inte medlem? 

Teckna medlemsskap i StyrelseAkademien SJUHÄRAD. I egenskap av medlem i SA Sjuhärad (1600 kr/år) får du inbjudan till två dagar under 2020 med fullspäckade program med fina föreläsare och paneldebatter på olika teman. Medlemskapet ger dessutom centrala förmåner och rabatt på styrelseutbildningar. Ett medlemskap för dig som vill knyta nya kontakter, utvecklas och tillföra dig ny kunskap.

Nationella partners: