Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

 

Datum för workshopen: Onsdagen den 21 november mellan 16.30 - 18.45.

Plats: Högskolan i Borås, sal M504 (salen finns i samma byggnad som högskolebiblioteket på plan 5)

Deltagaravgift: 1495 + moms. Kostnadsfritt för medlemmar. Inte medlem? Teckna medlemskap i samband med anmälan nedan.

Maxantal: 10 stycken, först till kvarn...

Lärare: Daniel Yar Hamidi, E-post: daniel.yar@hb.se

Anmälan: Klicka här!

 

Förening

Seminarium "Varför styrelse?"

Information

Oavsett om du är ägare, styrelseledamot, vd eller har alla dessa roller samtidigt kommer du att få många bra tips och råd på seminariet. Dessutom kommer du att träffa andra företagare och styrelseledamöter, som du kan utbyta erfarenheter med och samtidigt skapa värdefulla affärskontakter. Du får med dig verktyg och idéer för att kunna starta eller utveckla ditt styrelsearbete.

Du får som medlem möjlighet att kostnadsfritt* gå vårt nya seminarium om styrelsearbete i ägarledda företag. Seminarierna vänder sig till dig som ännu inte gått styrelsekursen "Rätt fokus", men är nyfiken på styrelseuppdrag eller vill få igång styrelsearbetet i sitt företag, (alternativt vill få ut mer av den befintliga styrelsens arbete).

Vill du gå seminariet, men inte är medlem ännu? Det går bra att teckna medlemsskap samtidigt som du anmäler sig till "Varför styrelse?".

*Värde 1495:-  

Nationella partners: