Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Kontakt

StyrelseAkademien Skåne

skane@styrelseakademien.se

Område

Kommande styrelseutbildningar i Skåne

StyrelseAkademien Skåne håller regelbundet kurser i styrelsearbetes olika delar. Här hittar du kommande kurstillfällen i Skåne och länkar till anmälan.

Här kan du läsa mer om StyrelseAkademiens nationella styrelseutbildningar.

Vi ordnar också anpassade styrelseutbildningar på uppdrag, t.ex. med förtagsanpassning eller med inriktning kommunala bolag. Kontakta oss för mer information.

 

Rätt fokus i styrelsearbetet

StyrelseAkademiens grundläggande styrelseutbildning som avslutas med tentamen. Satsa på dig själv och bli en certifierad ledamot! Läs mer om Rätt fokus

I Skåne hålls kursen som två heldagar eller fyra halvdagar. Sammanlagt 16 utbildningstimmar med en av våra kunniga och ackrediterade lärare.

Klicka på länken för att läsa mer, se priser och anmäla dig:

Rätt fokus, 24 januari och 6 februari, Malmö

Rätt fokus, 6 och 20 mars, Helsingborg

Rätt fokus, 5 och 17 april, Malmö

Rätt fokus, 15 och 29 maj, Malmö

 

Det finns även möjlighet att gå en extra utbildningsdag med fokus på börsbolag. Kursen omfattar då tre heldagar. Du kan läsa de två första dagarna i Skåne (se datum ovan) och den tredje dagen i Stockholm.

Rätt fokus (extradag noterade bolag), 16 april, Stockholm

Knäck räkenskaperna

Vår ekonomiutbildning riktar sig till dig som vill fördjupa din föreståelse av hur styrelsen kan arbeta med ekonomistyrning och nyckeltal. Läs mer om Knäck räkenskaperna

 

Psst... Du har väl inte missat att StyrelseAkademien Skåne även anordnar seminarier på aktuella styrelseteman? Här hittar du programmet!

Nationella partners: