Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Lisa Schuman

Förening

Ny verksamhetschef i StyrelseAkademien Skåne

 

Lisa Schuman tillträder som verksamhetschef den 1 januari 2021. Hon kommer närmast från en tjänst som vice VD/HR-chef för Storesupport. Lisas bakgrund innefattar en bred erfarenhet inom strategisk HR i företag som IKEA och ICA. 

”Jag är väldigt glad över att få den här möjligheten. StyrelseAkademin Skåne har positionerat sig med ett starkt och tydligt varumärke med många nöjda medlemmar. Jag ser fram emot att få bidra till en vidare utveckling och att öka medlemsnyttan.

För mig är StyrelseAkademins mission Att stärka svenska företags resultatförmåga genom professionalisering av styrelsearbetet något väldigt viktigt och jag tar mig an uppdraget med stolthet” säger Lisa Schuman. 

” Styrelsen ser fram emot att fortsätta arbetet mot StyrelseAkademiens vision En extern värdeskapande ledamot i alla bolag under Lisa Schumans operativa ledning. Lisa har en gedigen erfarenhet som kommer att bidra till StyrelseAkademien Skånes utveckling framöver” säger ordförande Kristina Jarring Lilja.

Varmt välkommen Lisa Schuman! 

Möt vår nya verksamhetschef Lisa Schuman -  Digital styrelsefika i januari

Nationella partners: