Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

 

Anmälan - Refresh Rätt Fokus
Webbinarium

 

 
ANMÄL DIG HÄR>>

DatumMåndagen den 25 januari 2021
Tid:
kl.15-17
Pris: 995 (exkl moms)
Online via Zoom

Föreläsare: Göran Sjöholm och Helena Sjöholm, våra ackrediterade lärare.

Förening

Refresh Rätt fokus (för dig som gått Rätt fokus-utbildningen)

 

Nya lagar, nya förutsättningar – vad behöver vi nu ha koll på i vårt styrelsearbete? 

Välkomna till ett webbinarium med fokus på nya trender, lagar och förutsättningar som påverkar vårt styrelsearbete. Samtidigt som styrelsens viktigaste uppgift idag är att lyfta blicken och använda all sin upparbetade erfarenhet av styrelsearbete för att vägleda företaget genom corona-krisens konsekvenser har vi fått nya koder och lagar att förhålla oss till. 

Håller våra vedertagna strategimodeller framöver? Finns det några ”quick-fix” för omställning av verksamheten? Hur var det nu med reglerna vid en obeståndssituation? Kan vi ”benchmarka” vår framtid? Hur gör andra för att skapa en långsiktigt hållbar och lönsam verksamhet? 

Under webbinariet ägnar vi tid åt erfarenhetsutbyte och vi diskuterar hur vi kan lösa de utmaningar ni som ledamot, ordförande eller ägare har i ert uppdrag att öka bolagets värde.    

Webbinariet är en del av StyrelseAkademien Skånes årliga refresh för dig som gått Rätt Fokus och är ett utmärkt tillfälle för att uppdatera dina kunskaper. Vi följer trenden och kör seminariet online. Våra ackrediterade lärare Helena Sjöholm och Göran Sjöholm leder diskussionerna efter att ha inlett med ett ”nyhetssvep” kring bolagsstyrning i Sverige och internationellt.  

25 januari 2021
Online via zoom.
Kostnad 995 kr(exkl moms)
Anmälan

Nationella partners: