Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Boka utbildning

Här hittar du alla våra utbildningar, datum, platser och anmälan

> Kalender

SVERIGES LEDANDE STYRELSEUTBILDARE

Kunskapsförmedling och kompetensutveckling i styrelsearbete har alltid varit en viktig del i StyrelseAkademiens arbete. Sedan vi införde en särskild certifiering i styrelsearbete 2009 har vi vuxit till att bli Sveriges ledande styrelseutbildare, med mycket nöjda kursdeltagare.

Planera din egen personliga kunskapsresa i bolagsstyrning och styrelsearbete hos oss. Vi rustar dig som ägare för ett värdeskapande styrelsearbete. Vi hjälper dig som ledamot eller ordförande att göra skillnad i styrelserummet.

Det spelar ingen roll om du siktar mot ditt första styrelseuppdrag, befinner dig mitt i en styrelsekarriär eller redan har nått toppen. Det finns kvalitetssäkrade utbildningar på alla nivåer och för alla typer av företag – från små och medelstora till noterade och kommunala liksom statliga. Men även för dig som ägare och för föreningar och stiftelser. 

Rätt fokus

Vår populära grundläggande certifieringsutbildning ”Rätt fokus i styrelsearbetet” finns för små och medelstora bolag, såväl som noterade bolag och kommunalt ägda bolag och passar dig som är aktiv styrelseledamot eller på annat sätt är intresserad av styrelsearbete. 

Läs mer.

Ökat fokus

För dig som redan har grunderna från ”Rätt fokus i styrelsearbetet” eller en liknande styrelseutbildning finns möjlighet att plöja djupare i särskilt intressanta styrelsefrågor i någon eller några av våra fortsättningskurser.

Läs mer.

Master fokus

StyrelseAkademien erbjuder masterutbildningar med möjlighet till certifiering för dig som vill ta nästa steg i ditt styrelsearbete. De vänder sig till dig som är aktiv styrelseledamot, ordförande, ägare eller vd i privata eller noterade, medelstora bolag och som självständigt vill kunna identifiera och driva ett värdeskapande styrelsearbete.

Läs mer.

Anpassade kurser

Våra styrelseutbildningar går att målgruppsanpassa så att de har relevans i er verklighet och blir ett led i er styrelseutveckling. Helt skräddarsydd utbildning är detta givetvis också möjligt.

Läs mer.

Lokala utbildningar

StyrelseAkademiens föreningar arrangerar utbildningar av olika slag i ägar- och styrelsefrågor. Det finns både diplom- och certifieringskurser, samt seminarier och föreläsningar.

Läs mer.

Nationella partners: