Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Kalender

____________

Boka utbildning

I kalendern hittar du alla våra utbildningar, datum, platser och anmälan.

SVERIGES LEDANDE STYRELSEUTBILDARE

Kunskapsförmedling och kompetensutveckling i styrelsearbete har alltid varit en viktig del i StyrelseAkademiens arbete. Sedan vi införde en särskild certifiering i styrelsearbete 2009 har vi vuxit till att bli Sveriges ledande styrelseutbildare, med mycket nöjda kursdeltagare.

Planera din egen personliga kunskapsresa i bolagsstyrning och styrelsearbete hos oss. Vi rustar dig som ägare för ett värdeskapande styrelsearbete. Vi hjälper dig som ledamot eller ordförande att göra skillnad i styrelserummet.

Det spelar ingen roll om du siktar mot ditt första styrelseuppdrag, befinner dig mitt i en styrelsekarriär eller redan har nått toppen. Det finns kvalitetssäkrade utbildningar på alla nivåer och för alla typer av företag – från små och medelstora till noterade och kommunala liksom statliga.

Rätt fokus i styrelsearbetet

Vår populära grundläggande certifieringsutbildning ”Rätt fokus i styrelsearbetet” finns för SME, såväl som noterade och kommunalt ägda bolag passar dig som är aktiv styrelseledamot eller på annat sätt är intresserad av styrelsearbete. 

> Läs mer

Ökat fokus i styrelsearbetet

För dig som redan har grunderna från ”Rätt fokus i styrelsearbetet” eller en liknande styrelseutbildning finns möjlighet att plöja djupare i särskilt intressanta styrelsefrågor i någon eller några av våra fortsättningskurser.
 

> Läs mer

Master fokus i styrelsearbetet

StyrelseAkademien erbjuder högre styrelseutbildningar, med möjlighet till certifiering, för dig som vill ta nästa steg i ditt styrelsearbete. Dessa utbildningar riktar sig till dig som är aktiv styrelseledamot, ordförande, ägare eller vd.

> Läs mer

Anpassade kurser

Våra styrelseutbildningar går att målgruppsanpassa så att de har relevans i er verklighet och blir ett led i er styrelseutveckling. Helt skräddarsydda utbildningar är givetvis också möjligt.

> Läs mer

Lokala utbildningar

StyrelseAkademiens föreningar arrangerar utbildningar av olika slag i ägar- och styrelsefrågor. Du finner bland annat diplomkurser, seminarier och föreläsningar.
 

> Läs mer

Nationella partners: