Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN SYDOST

Om du vill lära dig mer om ägarstyrning och styrelsearbete så är vi rätt forum för dig. Vi vill bidra med strategisk styrelsekunskap som ökar regionens tillväxt och skapar värde i ditt företag. Därför stärker vi vår lokala närvaro i Kronobergs, Kalmar och Blekinge län. På så sätt får du löpande kompetensutveckling och ett värdefullt professionellt nätverk på hemmaplan.

Läs mer om oss...

Nyheter

Sydosts nominerade till Guldklubban

Under våra Guldklubbeevent avslöjas vilka kandidater från Sydost som är nominerade till den årliga utmärkelsen Guldklubban. Välkommen att ta del av vem som nomineras från Sydost!

Nyheter

Nu stärker vi vår organisation med fokus på förmedling

Nu stärker vi vår organisation med fokus på förmedling och välkomnar Mats Lundmark som ny förmedlingsansvarig! Behöver du hjälp med att hitta en ny styrelseledamot eller styrelseordförande? Då hjälper Mats dig att hitta de bäst lämpade kandidaterna.

Nyheter

Månadens medlem september 2018: Jessica Goodwin

Månadens Medlem för september 2018 är Jessica Goodwin, VD och delägare i T H K i Sandsbro AB - Toftastrand hotell och konditori och Villa Viks matsalar. I intervjun berättar Jessica om verksamhetens utveckling som har belönats med fina priser och hon delar även med sig av sina bästa styrelsetips.

Nyheter

Månadens medlem oktober 2018: Ragnar Åhgren

Månadens Medlem i oktober 2018 är Ragnar Åhgren, VD, styrelseledamot och delägare i Inzile AB. I intervjun berättar Ragnar om sina senaste satsningar och delar även med sig av sina bästa styrelsetips.

Nyheter

Aktiviteter och evenemang 2018

Hos oss får du en garanterat spännande mix av kunskapshöjande aktiviteter och evenemang! I Sydost försöker vi anordna två till tre aktiviteter per län och termin där vissa aktiviteter endast är för medlemmar och vissa är öppna forum där även icke medlemmar är välkomna.

Nyheter

Styrelseutbildningar hösten 2018

Planera din egen personliga kunskapsresa i bolagsstyrning och styrelsearbete hos oss. Vi rustar dig som ägare för ett värdeskapande styrelsearbete och dig som ledamot eller ordförande att göra skillnad i styrelserummet.

Utbildning

Certifikatutbildningen Rätt Fokus i Styrelsearbetet, hösten 2018

Tvådagarsutbildningen Rätt Fokus i StyrelseAkademien är en utbildning för dig som vill fördjupa och bredda dina kunskaper inom bolagsstyrning och styrelsearbete så att du på ett mer professionellt sätt ska kunna bidra till ökad konkurrenskraft och värdetillväxt. Erbjuds på orterna Västervik, Kalmar, Växjö, Karlskrona & Karlshamn samt Ljungby.

Nyheter

Välkommen på Guldklubbeevent

9/10 Alvesta resp. 31/10 Kalmar. Välkommen till våra Guldklubbeevent där vi presenterar vilka kandidater som är är nominerade till det prestigefyllda priset Guldklubban! Anmäl dig till något av eventen och se vem som är länets kandidat.

Utbildning

Ökat Fokus: Ordföranderollen, Växjö hösten 2018

27 november, Växjö. En endagsutbildning som passar dig oavsett om du är ny eller erfaren i ordföranderollen. Dagen är uppdelad i tre viktiga områden och fokuserar på att du ska få god kunskap om ordföranderollen, hur du ska skapa värde med styrelsearbetet och hur du ska utveckla relationerna med olika intressenter

Nyheter

Företrädaransvaret: Utredning föreslår vissa förbättringar

Den utredning om företrädaransvaret som kom i våras föreslår bland annat att Skatteverket ska införa en tidsfrist för de skattebetalningar som påförs företrädare, och att fler ska kunna befrias från ansvaret. 

Nyheter

Styrelsearbetet måste utvecklas för att bli relevant

Styrelsearbetet förändras i snabb takt. De kriterier som utmärkte ett professionellt arbete för fem år sedan gäller inte längre. Det handlar inte bara om skärpt lagstiftning och nya regler – nu måste styrelsen bredda omvärldsperspektivet och vara ett väl fungerande och relevant bollplank för vd.

Nyheter

Vd:n och styrelsens ordförande – ett radarpar

Styrelseproffset Olof Degerfeldt konstaterar att vd-jobbet inte alltid är så glamoröst. Det är väldigt ensamt på toppen och då gäller det enligt honom att ha en mycket bra relation med styrelsens ordförande. De måste lita på varandra till 100 procent. Läs artikeln ur Vd-tidningen nr 5, 2018.

Nyheter

Utbildning svaret när kommunala bolag sätts under lupp

Det blir allt vanligare att styrelsen sätts under lupp när kriser inträffar i kommunala bolag. Politiskt tillsatta ledamöters kompetens ifrågasätts. Svaret på det heter utbildning.

Nyheter

Gunvor Engström, ny ordförande i SA Stockholm

Det är få förunnat att ha en så lång cv som Gunvor Engström. Nu tar hon med sig all sin erfarenhet till ordförandeposten i StyrelseAkademien Stockholm. 

Nyheter

Kundfokus i styrelserummet

StyrelseAkademien har tillsammans med Svenskt Kvalitetsindex gjort en undersökning som kartlägger vilken vikt styrelser lägger vid kundupplevelsen i sitt strategiarbete. 

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: