Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Relaterade länkar

VIKTIG PLATTFORM MED BREDD OCH KVALITET

StyrelseAkademien har ett brett utbud av kvalitetssäkrade produkter och tjänster som riktar sig till ägare och styrelseledamöter i alla typer av företag och organisationer.

Styrelseansvarsförsäkring

StyrelseAkademien lanserade 2010 en unik ansvarsförsäkring som omfattar samtliga styrelseuppdrag en styrelseledamot har.

Försäkringen går att teckna för medlemmar i StyrelseAkademien.

Läs mer.

Aktiviteter

StyrelseAkademien ger dig tillgång till Sveriges största nätverk av ägare, styrelseledamöter och vd:ar, och en chans att knyta värdefulla kontakter på hemmaplan. Missa inte till exempel Stora Styrelsedagen och andra lokala event där du möter kunniga personer som delar ditt intresse för bolagsstyrning.

Läs mer.

VD/ styrelseutvärdering

En styrelses och vd:s arbete och prestationer bör regelbundet utvärderas - se det som en årlig hälsokontroll.

StyrelseAkademien har de senaste åren utvärderat över 400 företag och ideella organisationer – allt från noterade bolag till mindre tillväxtbolag och stiftelser.

Läs mer.

Webbshop

Vårt långsiktiga mål är att verka för ett mer professionellt styrelsearbete. I det syftet har vi tagit fram ett antal pedagogiska och kvalitetssäkrade handböcker och en vägledning till god styrelsesed, men även andra produkter som underlättar styrelsearbetet. 

Besök webbshopen.

Kunskapsbanken

StyrelseAkademien har sedan starten 1991 haft som sitt syfte att systematiskt öka professionaliseringen av styrelseledamöter och ägare. Utöver kurser och seminarier så har medlemmar tillgång till Kunskapsbanken, StyrelseAkademiens digitala kunskapskälla.

Besök Kunskapsbanken.

Nationella partners: