Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Datum: 2 september kl. 08.30-09.30

Plats: ONLINE, länk skickas ut till anmälda

Föreläsare: Maria Wessén, Nordea och Tommy Ytterström Pro&Pro 

Kostnadsfritt

Anmäl dig här ...

Förening

Hur ser din handlingsplan ut för att nå en lönsam tillväxt?

Den 2 september är Nordea och Pro&Pro värd för StyrelseAkademiens digitala event med temat: ”Hur ser din handlingsplan ut för att nå en lönsam tillväxt”?

Oavsett pandemi eller inte och ett företags storlek och utvecklingsfas krävs att företagets styrelse och ledning har en genomtänkt handlingsplan för lönsam tillväxt. Under eventet kommer Maria Wessén från Nordea tillsammans med Tommy Ytterström Pro&Pro att samtala och inspirera kring ett antal viktiga områden som bör vara med i en handlingsplan för att nå lönsam tillväxt.

Du kommer att få tips kring uppföljning och genomförande av handlingsplanen, för trots allt är det handlingskraft och genomförande som ger resultat. Det ges också möjlighet att för dig som deltagare att utbyta tankar och erfarenheter.

Sista anmälningsdag är 31 augusti.

Eftersom detta är ett samarrangemang kommer ditt namn lämnas till Nordea och Pro&Pro.

Nationella partners: