Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VI FIRAR 25 ÅR

Vår förening har ett händelserikt år med många intressanta seminarium, nätverksträffar & evenemang. Startskottet för årsfirandet gick av stapeln på vår stämma den 16 april. Håll utkik efter vad som händer i höst. Varmt Välkomna!
Läs mer om oss...

Webbarbete pågår

Ursäkta röran - vi bygger om webben! Just nu pågår arbete bakom kulisserna med StyrelseAkademiens webbplats. Bli därför inte förvånad om du exempelvis har svårt att logga in. Vi jobbar på för att bli klara så snart som möjligt.

Rätt Fokus i Västsverige

Vår populära certifieringsutbildning ”Rätt fokus i styrelsearbetet”, passar dig som är aktiv styrelseledamot eller på annat sätt är intresserad av styrelsearbete.

Ny som medlem | Göteborg

5 november | Nya medlemmar och nyfikna är välkomna på en kort introduktion i StyrelseAkademies verksamhet.

Partners:

Evenemang

Styrelseutblick 26 oktober | Frukost Göteborg

StyrelseAkademien Västsverige erbjuder dig som ägare & medlem en arena för att kunna träffas och utbyta erfarenheter i styrelsearbete.

Utbildning

Rätt Fokus i Västsverige

Vår populära certifieringsutbildning ”Rätt fokus i styrelsearbetet”, passar dig som är aktiv styrelseledamot eller på annat sätt är intresserad av styrelsearbete.

Evenemang

Styrelseutblick 20 november| Lunch Fyrbodal

StyrelseAkademien Västsverige erbjuder dig som ägare & medlem en arena för att kunna träffas och utbyta erfarenheter i styrelsearbete. | 24 oktober i Fyrbodal

Evenemang

Ny som medlem | 5 november

5 november | Nya medlemmar och nyfikna är välkomna på en kort introduktion i StyrelseAkademies verksamhet.

Evenemang

Jubileumskväll | 7 november

StyrelseAkademien Västsverige är en verksamhet med 25 årig historia som arbetar för framtiden. Historien är viktig för att förstå, varifrån vi kommer och varför det ser ut som det gör i dag. Utan kunskap om historien är det mycket svårt att navigera i samtiden. | BRG, Göteborg

Utbildning

Rätt Fokus i Uddevalla

Vår populära certifieringsutbildning ”Rätt fokus i styrelsearbetet”, passar dig som är aktiv styrelseledamot eller på annat sätt är intresserad av styrelsearbete. | 7 & 21 november i Uddevalla

Nyheter

Vd:n och styrelsens ordförande – ett radarpar

Styrelseproffset Olof Degerfeldt konstaterar att vd-jobbet inte alltid är så glamoröst. Det är väldigt ensamt på toppen och då gäller det enligt honom att ha en mycket bra relation med styrelsens ordförande. De måste lita på varandra till 100 procent. Läs artikeln ur Vd-tidningen nr 5, 2018.

Nyheter

Utbildning svaret när kommunala bolag sätts under lupp

Det blir allt vanligare att styrelsen sätts under lupp när kriser inträffar i kommunala bolag. Politiskt tillsatta ledamöters kompetens ifrågasätts. Svaret på det heter utbildning.

Nyheter

Gunvor Engström, ny ordförande i SA Stockholm

Det är få förunnat att ha en så lång cv som Gunvor Engström. Nu tar hon med sig all sin erfarenhet till ordförandeposten i StyrelseAkademien Stockholm. 

Nyheter

Kundfokus i styrelserummet

StyrelseAkademien har tillsammans med Svenskt Kvalitetsindex gjort en undersökning som kartlägger vilken vikt styrelser lägger vid kundupplevelsen i sitt strategiarbete. 

Nyheter

Myter om kvinnor och män styr riskkapitalet

Det finns fyra stereotypa uppfattningar om kvinnor respektive män som företagare. Det bidrar till att män får mer offentligt riskkapital än kvinnor, visar forskning.

Nyheter

Webbarbete pågår

Ursäkta röran - vi bygger om webben! Just nu pågår arbete bakom kulisserna med StyrelseAkademiens webbplats. Bli därför inte förvånad om du exempelvis har svårt att logga in. Problemet är högst tillfälligt.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: