Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Anmälan >>

OBSERVERA! Vid digitala träffar avanmälan senast dagen innan.

Datum | 8 mars

Tid | 09.00 - 10.00 

Plats | Digitalt event, instruktioner skickas ut till anmälda dagen innan.
___________________

Hans P CarlssonHans P Carlsson
___________________

StyrelseAkademien Västsverige

Förening

Styrelsens arbete med tillväxt och överlevnad

 

Att ta fram bolagets strategi och därefter säkerställa att bolaget arbetar i den riktningen, är en av styrelsens absolut viktigaste uppgifter. Denna morgon får du en genomgång om kunskap och verktyg som behövs i styrelsens arbete med att skapa tillväxtagendan.

Genomgången vänder sig till styrelseledamöter, egna företagare, verkställande direktörer, den som är med i en ledningsgrupp, de som vill utvidga sin kompetens kring styrelsens strategiarbete.

Hans P Carlsson har arbetat 25 år inom bank och finans där han haft olika ledande roller som specialist och chef, med inriktning mot komplexa frågeställningar och behov. De senaste 10 åren har han arbetat hos Swedbank som nationell specialist på ägarfrågor för bankens företags- och Private Banking-kunder.

Hans är ackrediterad lärare i utbildningen "Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME)", och har varit verksam i StyrelseAkademien sedan hösten 2016.

Varmt välkomna önskar StyrelseAkademien Västsverige & Hans P Carlsson

Nationella partners: