Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Klicka på önskat datum nedan för anmälan.

Plats | Estrad
            Bryggaregatan 2
            Alingsås

Tid | 07.30 - 09.15
Frukost serveras

Datum |
- 18 november
- 21 januari

Förening

Ekens styrelsefrukost Alingsås, Vårgårda, Herrljunga och Lerum

Under hösten bjuder StyrelseAkademien Västsverige och Stiftelsen Eken in till samtal kring bolagsutveckling.

För styrelse, vd och ägare.

Agendan är den samma med olika teman. Vi samlas till en enklare frukost. Vi får inspiration kring morgonens tema under 10 minuter och därefter är det frågor och diskussion.
_______________________________
- 18 november – Utveckla dig i styrelsearbetet och vägen till uppdrag
Hans Bergenheim 
Hur man kommer i fråga för ett styrelseuppdrag. Hur förbereder man sig och skapar man ett bra resultat tillsammans med sina styrelsekollegor? Morgonens expert är Hans Bergenheim med styrelseerfarenheten från börsbolag, statliga bolag till startup och familjeföretag. Hans har ett starkt fokus på utveckling och resultat. Han har en omvittnad förmåga i de bolag han engagerat sig att kunna coacha styrelse och ledning från strategier till resultatorienterade aktions.

Hans Bergenheim är ordförande för StyrelseAkademien Västsverige tillsammans med drygt 14 andra styrelseuppdrag, varav 10 som ordförande. Hans har över 25 års erfarenhet av styrelsearbete och kommer dela erfarenheter om både med och motgång.

_________________________________
- 21 januari - Ägarförändring
Sanna Arnfjorden Wadström
Diskussionen leds av Sanna Arnfjorden Wadström som har en gedigen bakgrund, med 27 år i det tekniska familjeföretaget, åtta år som VD och delägare. Genom sitt styrelsearbete i arbetsgivarorganisationen Sinf- Svensk industriförening har hon också mött många företagare ur kärnan av svenskt småföretagande som genomfört eller planerar ägarförändring. Idag är Sanna VD för Sinf.

 

 StyrelseAkademien Västsverige       Stiftelsen Eken

Nationella partners: