Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

ANMÄLAN HÄR...

Observera att en bekräftelse kommer via mejl efter slutförd anmälan.
Om bekräftelse inte kommer vänligen kontakta oss på:
Mobil: 0761-979930 eller E-post: vastsverige@styrelseakademien.se

Datum | torsdag 31 januari

Tid | 07.30 - 09.30

Plats | Acando, Sankt Eriksgatan 5, Göteborg
           Acando

Förening

Styrelsefrukost

Vilken kompetens behövs för tillväxt?

Alla ägarledda företag kommer till en punkt i sin tillväxt när kompetensen i företaget behöver förstärkas. Vid tillväxt är det viktigt att tydliggöra sin strategi så alla förstår den och kan bidra.

Panelen denna morgon har alla en entreprenörsbakgrund och har stöttat andra företagare med sin tillväxt. De delar sina egna erfarenheter om hur de rekryterar extern kompetens för att formulera sin strategi? Kan rådgivare hjälpa till tillväxt? Hur tänker man som ägare? Hur tar man fram ett bra ägardirektiv så styrelsen gör rätt saker?

Johan Gustafsson är medgrundare och VD för Visiba Care. De är i startfasen in i en global expansion. De arbetar med att förbättra vården globalt genom att bygga en världsledande digital hälsoplattform.
Johan    Gitta
Gitta Hertzman Perez, grundare, vd och ägare av Wonderbrand AB. Gittas professionella liv präglas av rådgivning, konsulttjänster och styrelsearbete åt redan framgångsrika företagsledare och entreprenörer. Bland uppdragen finns flygbolag, turistindustrin, tillverkande företag och handel.

Karl Malmström, delägare av Goodfellows, styrelseledamot och ordförande en handfull bolag, bl.a. Wonderbrand och vice ordförande i StyrelseAkademien Västsverige. Lång erfarenhet och kunskap inom bolagstyrning, kapitalanskaffning och strategiarbete.
Karl Malmström    Ankie
Ankie Hvittfeldt, idag styrelseproffs med uppdrag som styrelseledamot och ordförande i bolag med omsättning från startup till statliga miljardbolag. Ankie är idag verksam som investerare och leder flertal EXEC VD-grupper för Västsvenska Handelskammaren samt nätverket Styrelsepoolen Väst för professionella styrelseledamöter.

AGENDA |

07.30
Samling, & mingel
(frukost serveras 07.30 - 08.00)

Inledning och presentation av morgonen

Föreläsning, Johan Gustafsson, Gitta Hertzman Perez, Karl Malmström och Ankie Hvittfeldt delar sina respektive erfarenheter.

Frågor, diskussion och summering

09.30 Avslutning

 

Varmt Välkomna önskar StyrelseAkademien Västsverige & Venture Cup Väst
StyrelseAkademien Västsverige        Venture Cup       

 

Nationella partners: