Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

ANMÄLAN >>

Observera: Avanmälan senast 3 dagar innan.
Sen/utebliven avanmälan debiteras med 200 kr.

Datum | 27 augusti

Tid | 16.00 - 18.00
Abonnerad buss avgår 14.00 från
Mässans gata 18 och är åter 20.00
Vill du åka med ange detta i
informationsfältet i anmälan.

Plats | Jula
           Julagatan 2
           Skara
___________________________________

 Jula

StyrelseAkademien Västsverige

Förening

Endast för medlemmar / Företagsbesök - JULA

Entreprenörsföretaget Julas resa

1979 grundades Jula Industri på gården Jultorp i utkanten av Varaslätten i Västergötland. Med stigande oljepriser såg folk sig om efter andra alternativ att värma sina hus. Efterfrågan på vedkapar och vedklyvar sköt i höjden. En tidig storsäljare var "Julakapen" som både kunde såga och klyva veden, Jula var med andra ord tidigt ute när det gällde energieffektivisering. Kunderna började tidigt efterfråga reservdelar och det blev starten till att börja med lagerhållning av klingor och motorer. Delarna skickades ut till kunderna och Julas utveckling till ett postorderföretag hade startat.
Centrallager Jula
1984 startades Jula Postorder AB (dagens Jula AB) med Karl-Johan Blank som en av fyra lika stora delägare. 1985 öppnade det första Julavaruhuset i Skara, vilket markerar starten för Julas utveckling från postorderhandlare till varuhuskedja.

I närtid har den växande verksamhetens olika delar knoppats av och bildat egna enheter och bolag som G&K Blanks Fastigheter, Jula Logistics, Wästgöta Finans, Jula Energi & Miljö och Jula Hotell & Konferens. Jula Holdingkoncernen har de senaste åren utvecklats och formaliserats ytterligare, och under förra året förvärvades och implementerades en helt ny aktör, Hööks (Skandinaviens ledande hästsportkedja), i koncernen.
Karl-Johan Blank, Peder Larsson
Idag är Karl-Johan Blank ensam aktiv ägare och koncernchef till Jula Holdingkoncernen. VD är Joachim Frykberg. Styrelsens ordförande är Peder Larsson, som i november förra året nominerades till Guldklubban av StyrelseAkademien i Västsverige.
Nominering Guldklubban
I samband med Julas 40-årsjubileum förra året togs en historikwebb fram. Här kan du läsa mer om Julas historia >>

Jula välkomnar StyrelseAkademiens medlemmar för en genomgång om att skapa en strategi med tydlig tillväxtagenda, aktiv omvärldsbevakning och god genomförandekraft.

Agenda |

14.00 – Abonnerad buss avgår från Mässans Gata 18, Göteborg.

16.00 – Vi hälsar alla välkomna och informerar om kvällen
             JULA, Julagatan 2, Skara

             Visning av verksamhet och anläggning.

18.00 – Hemfärd
20.00 – Ankomst Mässans gata 18, Göteborg

Varmt Välkomna önskar Jula & StyrelseAkademien Västsverige

 

Nationella partners: