Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

anmälan >>

Sista anmälningsdag 2020-05-07

Observera att en bekräftelse kommer via mejl efter slutförd anmälan.
Om bekräftelse inte kommer vänligen kontakta oss på:
Mobil: 0761-979930 eller E-post: vastsverige@styrelseakademien.se

Datum | 12 maj

Tid | 08.30 - 12.30

Plats | Ej fastställt

Pris | 3 900 kr exkl. moms
         medlemspris 2 900 kr exkl. moms

         (Medlemsavgift 1 600 kr/år inkl. moms)

Betalning | Vi tillämpar förskottsbetalning och fakturerar vid anmälningstillfället. Vid avanmälan senare än 21 dagar innan utbildningsstart debiteras 25% av kursavgiften.
Vid senare avbokning än 7 dagar innan, debiteras full avgift. 

_____________________________________
Lärare | Christoffer Bertilsson
Christoffer Bertilsson
Christoffer är VD på LinkedKurs även känd som Mr. LinkedIn och han har lång erfarenhet med att hjälpa professionella att utnyttja digitala plattformar bättre och bli mer relevanta för denna nya "digitala tidsåldern".

Och den bästa plattformen för professionella idag är LinkedIn, här har han hjälpt 1000-tals professionella med att bemästra LinkedIn för att utveckla sin karriär, få ett större business-nätverk och skapa flera affärsmöjligheter.

 

Förening

Styrelseutbildning | Halvdag

LinkedIn Kurs

Många har fått upp ögonen för LinkedIn och ser potentialen att använda detta för att både utveckla sin karriär och skapa affärsmöjligheter. I denna utbildning hjälper vi dig med specifika strategier och taktiker som kommer ta din LinkedIn satsning till nästa nivå, så att ni kan använda plattformen för att skapa fler affärsmöjligheter, bygga ett kraftfullare nätverk och utveckla allas karriärer.

Fem steg till din framgång med LinkedIn, även om du knappt vart aktiv där innan!

  • Vi kommer gå igenom min 5-stegs metod för eran LinkedIn framgång* så ni kan utveckla era affärs-nätverk snabbare än någonsin och slippa jaga nya kunder och möjligheter!
  • Lär dig exakt vad som behövs för att få kontroll på vem du ska nå ut till och hur du ska kommunicera på LinkedIn.
  • Vi kommer gå igenom steg för steg vad du behöver ha på din personliga profiler för att attrahera de riktiga affärsmöjligheterna på LinkedIn.
  • Hemligheten bakom LinkedIn's nya avancerade sökfunktioner och hur du faktiskt ska använda detta för att hitta fram till de personerna som kommer skapa affärsnytta för dig.
  • Hur du delar innehåll på LinkedIn för att skapa mest synlighet och engagemang.
  • Lär dig hur du med strategisk användning av LinkedIn kan jobba på ett smartare sätt som kommer leda till att du når ut till många fler professionella möjligheter och enklare kommer till ditt mål.

Varmt Välkommen önskar
StyrelseAkademien Västsverige

Nationella partners: