Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Klicka på önskat datum
för anmälan

Tid | 07.30 - 09.15

Datum | 
- 30 oktober
- 27 november

Plats | Anacka
           Enekasvägen 4 
           Uddevalla

Förening

Styrelsefrukost i väst


Den sista fredagen i varje månad bjuder StyrelseAkademien Västsverige och Anacka AB in till samtal kring bolagsutveckling för styrelse, vd och ägare.

Agendan är den samma med olika teman. Vi samlas till en enklare frukost. Vi får inspiration kring morgonens tema under 10 minuter och därefter är det frågor och diskussion.
________________

25 september | "Hållbar finansieringsstruktur för tillväxt"

En stark ekonomi ger trygghet till ägare, anställda, långivare och andra intressenter. Verktyg för att arbeta proaktivt med den ekonomiska styrningen.
Diskussionen leds av Andreas Molander, delägare och VD för Anacka AB. Andreas arbetar även som affärsutvecklare med fokus inom ekonomi och finansiering samt med styrelseuppdrag.

Många företag nöjer sig med basal ekonomisk styrning och en kortsiktig finansieringsstruktur. Men för att växa och skapa ett handlingskraftigt bolag krävs mer än så enligt David Filipsson som är vd och delgrundare till ekonomirådgivningsaktören Fintegrity. David har mer än 15 års erfarenhet ifrån branschen med en bakgrund från både revision, corporate finance samt bank & finans"   David Filipsson30 oktober | "Extern VD i ägarledda företag - möjligheter, utmaningar och hot"

Diskussionen leds av Staffan Melin som har gedigen erfarenhet av att både bygga bolag och att rekrytera extern VD till ägarledda bolag.
Förbered processen med att anställa extern VD noggrant. Väl förberedd och genomarbetad skapas möjligheterna till oanade framgångar. Om inte kan det vara en svår och riskfylld process både för bolaget och den tilltänkta personen. Fredrik Persson, VD på Två Grävare AB, kommer med och ger sina reflektioner från att komma in som extern VD.

27 november | "Gå internationell – väx utanför Sverige"

Diskussionen leds av Thomas Lööv, vd och delägare LifeClean International AB. LifeClean är ett Uddevalla företag med internationell inriktning som bedriver forskning, utveckling och produktion inom medicinteknik; spor-, bakterie- och virusdödande produkter.
LifeClean grundades 2013 efter mångårig forskning och har idag utvecklat de nordeuropeiska marknaderna, Sydkorea, Dubai (MENA länderna) och USA.

Varmt Välkommen önskar StyrelseAkademien Västsverige & Anacka!
StyrelseAkademien Västsverige           Anacka

Nationella partners: