Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

ANMÄLAN >>

Observera att en bekräftelse kommer via mejl efter slutförd anmälan.
Om bekräftelse inte kommer vänligen kontakta kansliet på:
Mobil: 0761-979930 eller E-post: vastsverige@styrelseakademien.se

Datum | fredag 25 januari

Tid | 08.30 - 11.00

Plats | ALMI
            Ekelundsgatan 1
            Göteborg 

 

Förening

styrelseträning

Träna din styrelsekunskap genom spelkoncept som heter "Hur skulle du säga?". Syftet är att träna sig i olika roller och situationer och spelkonceptet finns med olika fokus på t.ex. Team, Ledare, Medarbetare, Projektledare och nu lanseras "Hur skulle du säga? Styrelse".

De fyra organisationerna Almi, BRG, Connect och StyrelseAkademien Västsverige bjuder in till en enkel nätverksträff med styrelseträning.

Vi spelar i lag om max 6 personer och en spelledare. Det tar ca. 1,5-2 timmar att spela spelet där man får förhålla sig till situationer som kan uppstå för en styrelsearbetare och man förhåller sig till den. Medspelare håller med eller inte och alla deltar att få ta del av olika styrelsesituationer. Det är både mjuka och hårda situationer som handlar om allt från etik till rena kunskapsfrågor kopplat till Aktiebolagslagen.

Morgonen inleds med en introduktion om och hur man spelar, sen att gruppens medlemmar kort få presentera sig och även delge styrelseerfarenhet. Sedan sker spelet under ca 75 minuter. 

Varmt Välkomna önskar StyrelseAkademien Västsverige, ALMI, Connect & BRG
StyrelseAkademien Västsverige     ALMI    Connect    BRG

 

Nationella partners: