Filtera på:
REGISTRERA

TOTALT   2 100 SEK
  Moms 25% 525 SEK
  Att betala (medlem) 2 625 SEK

BETALNING

PayEx

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Anmälan här...

Observera att en bekräftelse kommer via mejl efter slutförd anmälan.
Om bekräftelse inte kommer vänligen kontakta kansliet på:
Mobil: 0761-979930 eller E-post: vastsverige@styrelseakademien.se

Datum | onsdag 24 januari

Tid | 07.30 - 09.15

Plats | Göteborg
           Adress kommer inom kort...

 

Riskhantering

Område

 

StyrelseFrukost

Affärsvärldens spelregler blir allt mer komplexa! Är styrelsen med i matchen? 

….och hur minskar du som ledamot risken att åka ut på ett ”rött kort”. Ett frukostseminarium om att hantera risker och möjligheter inom Styrelsearbete och Hållbart företagande. 

Riskhantering med fokus på hållbart företagande och kommande utmaningar såsom exempelvis digitalisering har börjat segla upp som affärskritiska områden inom många branscher med såväl stora möjligheter som stora risker.

Företag och organisationer beskriver att de inte riktigt har kunskap om de vanligaste utmaningarna och riskerna inom Hållbart företagande och stora förändringar såsom Digitaliseringen. Vad som praktiskt kan komma, vad som krävs av dem och i styrelsearbetet för att bli ett hållbart företag, vilka möjligheter och vilka konsekvenser de riskerar i strävan att bli ett lönsamt och hållbart företag.

En vanlig fråga gäller hur de kan sikta på att bli ett hållbart företag, bli mer lönsamma samt möta förväntningar, följa gällande lagar & regler för att processerna skall bli effektivare och inte långsammare.

 
Henrik Frössling
Henrik Frössling
, RiskMaturity, har lång erfarenhet inom Hållbart företagande med dess riskhantering, bolagsstyrning och compliance. Han har exempelvis arbetat inom såväl ägarledda företag som globalt inom internationella koncerner. Henrik arbetar som senior rådgivare och föreläsare där han erbjuder kunskap som ger företag effektiva verktyg för att hantera risker, intern styrning & kontroll och compliance.


Varmt Välkomna!

RiskMaturity

Nationella partners: