Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Gunvor Engström
Gunvor Engström ny ordförande i StyrelseAkademien Stockholm

På StyrelseAkademien Stockholms föreningsstämma den 9 april valdes Gunvor Engström till ordförande. Hon är mest känd som tidigare vd för Företagarna, men har en lång rad uppdrag bakom sig, både som operativ chef och som styrelseledamot.

- Det här är ett väldigt spännande uppdrag. Styrelser borde kunna spela en större roll för företags och organisationers utveckling, och det känns som en spännande utmaning att vara med och bidra till att styrelserna får fram hela sin potentiella kraft, säger Gunvor Engström.

- Vi välkomnar Gunvor Engström som ordförande och ser fram emot att få ta del av den stora kunskap och erfarenhet hon har samlat genom åren, säger Jessica Stark, vd på StyrelseAkademien Stockholm.

Gunvor Engström har en lång karriär bakom sig. Hon har arbetat inom regeringskansliet, i bank- och fastighetsbranschen, drivit eget företag, ansvarat för småföretagarfrågor i Svenskt Näringsliv, varit vd i Företagarna och landshövding i Blekinge län. Sedan 2011 arbetar hon med styrelser, mentorskap, coaching av entreprenörer och egna investeringar.

StyrelseAkademien Stockholm är den största föreningen i StyrelseAkademien Sverige, Europas näst största och snabbast växande styrelseinstitut med cirka 7 000 medlemmar. Organisationen verkar för ett professionellt styrelsearbete genom utbildning, certifiering, styrelseutvärdering, förmedling av styrelseledamöter samt opinionsbildning. 

Nationella partners: