Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Torun Reinhammar
Foto: Martin Källqvist

Torun Reinhammar 

Förening

Vem vill du se som Medlem i Fokus?


Maila ditt förslag till stockholm@styrelseakademien.se

”Jag gillar företag som växer”

Efter en lång karriär i mediebranschen och senare på Folksam, har Torun Reinhammar beslutat satsa på styrelsearbete. Hon har för närvarande ett uppdrag, som ledamot i norska Infront ASA, som nu är börsnoterat.

- Satsningen på styrelseuppdrag kommer egentligen lite tidigare i livet än jag hade tänkt, men eftersom det första uppdraget blev så lyckat, så varför inte? säger hon.

När Torun Reinhammar rekryterades till ledamot i fintech-bolaget Infront hade hon tidigare varit chefredaktör och vd för Nyhetsbyrån Direkt, som ägs av Infront. Det gav henne ingen genväg – rekryteringsprocessen blev ändå gedigen. Ägarna och grundarna ville börsintroducera bolaget och behövde kunskap om börsen och media. Det hade Torun Reinhammar efter sin långa karriär på Direkt, en nyhetsbyrå specialiserad på finansmarknaderna, som startades inom Bonniers i slutet av 80-talet. 

- Jag kom till Direkt som ung reporter. Då var det en liten redaktion på sex personer. När jag slutade var jag vd och Direkt omsatte 40 miljoner kronor, berättar Torun Reinhammar.

Under tiden hade Direkt bevakat aktiemarknadens utveckling, bland annat med hundratals börsintroduktioner.

-Tack vare det vet jag vad som får marknaden att reagera, och marknadskommunikation sitter i ryggmärgen. Jag gillar företag som växer. Exempelvis ska Infront nu fullfölja sin framgångsrika tillväxtstrategi.

Efter att ha bestämt sig för att lämna medievärlden arbetade Torun Reinhammar ett par år på Folksams avdelning för ägarfrågor och jobbade särskilt med ansvarsfulla investeringar. Hon träffade alla stora investerare och large cap-bolag och fick god insyn i hur de arbetar med hållbarhetsfrågor.

- Nu hoppas jag få hjälpa andra företag med deras hållbarhetsstrategier, säger Torun Reinhammar.

Hon har tidigare varit med i StyrelseAkademien. Som chef för Direkt var hon ledamot i det danska systerbolagets styrelse och därefter i det svenska bolaget. Nu har hon gått med igen för att fräscha upp sina kunskaper.

- Utbildningarna är givande och nätverken är väldigt värdefulla. Jag ser fram emot mitt förnyade medlemskap, säger hon. 

Nationella partners: