Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Region Stockholms nomineringar till årets Guldklubba

Susanna Campbell, Röhnisch och Peter Werme, Humble Group är region Stockholms kandidater till utmärkelsen Guldklubban 2022 och de presenterades under en frukostceremoni hos SEB den 27 oktober.

Syftet med utmärkelsen Guldklubban är att tydliggöra och öka medvetenheten om styrelseordförandens viktiga roll genom att lyfta fram goda exempel på hur den utövas i praktiken. Den nationella utmärkelsen Guldklubban delas ut 1 december 2022 på Grand Hôtel i Stockholm i två klasser – noterade respektive onoterade bolag.

susanna campbell
Susanna Campbell
Ur juryns motivering; "Susanna Campbell är en komplett styrelseordförande. Hon har förmågan att kliva fram och ta ansvar samt modet att gå en annan väg – som vid valet av vd - något som visat sig vara framgångsrikt hos Röhnisch".

peter werme
Peter Werme
Ur juryns motivering; "Tack vare sin finansiella kompetens, sitt stora engagemang och sina personliga egenskaper leder Peter Werme styrelsearbetet i Humble Group med säker hand. Han är samtidigt ett gott stöd för vd och övriga i ledningen".

Nationella partners: