Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

MATCHMAKING

Söker du kompetens till din styrelse?

Är ditt bolag i processen att rekrytera nya ledamöter till styrelsen? Vi på StyrelseAkademien uppmuntrar bolag att ta in extern styreslekompetens, och erbjuder därför kostnadsfria träffar med styrelsekandidater.

Genom att ta in externa ledamöter i sin styrelse tillför man ny kompetens och erforderlig erfarenhet. Det möjliggör också ett mer professionellt styrelsearbete, med tydligare rollfördelning mellan ägare och styrelse.

Under våra mycket uppskattade matchmaking-event får du som ägare, ordförande eller valberedning möjlighet att pitcha ditt bolag. Därefter erbjuds du under eventet träffa styrelsekandidater i kortare möten för att skapa en första kontakt.

Varmt välkommen att höra av dig!

Söker du styrelseuppdrag? 

Våra matchmaking-event är ett utmärkt tillfälle att nätverka, skaffa mer information och diskutera den professionella styrelsens betydelse med företagen. Här har du som söker styrelseuppdrag möjlighet att träffa ägare som är på jakt efter kanske just din kompetens.

Vi börjar med att de utvalda företagen kort presenterar sig och sin verksamhet och därefter sker ett inspirerande mingel där du lätt kan få kontakt med representanterna från företagen. Vi skapar här en dynamisk mötesplats för nätverkande, erfarenhetsutbyte och naturligtvis även förmedling av styrelseuppdrag.  

I dagsläget sker träffarna digitalt.

Här hittar du datum för alla våra kommande medlemsevent.

Titta gärna på filmen från ett tidigare matchmaking-event om du är nyfiken på hur de går till.Vill du se filmen i fullskärm på Youtube? Klicka HÄR

Nationella partners: