Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

MÅLGRUPP
Du som är vd i SME-bolag, ägarledda bolag och familjeägda bolag. Du som är både operativ och ägare och inte ännu ser vilken resurs ett styrelsearbete kan vara.

PLATS
Kapitel 8, Klarabergsviadukten 90, Stockholm.

DATUM
Måndag 7 november kl. 09.00-17.00
Tisdag 8 november kl. 09.00-17.00

KOSTNAD
21 900 kr (exkl moms), medlemspris 19 900 kr (exkl moms).

ANMÄL DIG HÄR

Anmälan är bindande. Var noga med att ange korrekt fakturaadress vid anmälan. Om ni ändrar fakturaadressen i efterhand kommer vi att debitera 300 kr.

Observera att medlemskap måste ansökas i samband med anmälan till utbildningen för att det rabatterade utbildningspriset skall gälla. Detta kan ej göras i efterhand. Har du ett aktivt medlemskap erhåller du automatiskt det lägre utbildningspriset.

För mer information om utbildningen kontakta Camilla Åkerhielm 
tel. 08-400 250 10 eller camilla.akerhielm@styrelseakademien.se

Observera att en bekräftelse kommer via mejl efter slutförd anmälan. Om bekräftelse inte kommer vänligen kontakta kansliet på stockholm@styrelseakademien.se

Förening

vd-utbildning
Vd-utbildning: Styrelsen som en resurs

En vd:s uppdrag är att leda verksamheten enligt styrelsens instruktioner på ett ekonomiskt sunt och försvarbart sätt. Men en styrelse kan tillföra mycket mer än bara riktlinjer och krav. Framgångsrika vd:ar ser styrelsen som mer än bara ett kontrollorgan, nämligen som en resurs för bolagets tillväxt.

Efter avslutad utbildning vet du vilket ansvar som ligger på ägare, styrelse och ledning, samt fått inspiration och inspel på hur du kan engagera din styrelse och ta vara på den kompetens som finns i däri. Vikten av att etablera en god relation till ordförande, samt hur du och styrelsen kan dra i gång det långsiktiga strategiarbetet. Slutligen får du med dig en verktygslåda med olika mallar att använda.

Följande moduler ingår i utbildningen:

  • Introduktion
  • Rollfördelningen
  • Vi djupdyker i vd-rollen
  • Ett typiskt styrelseår
  • Strategiarbetet – en djupdykning
  • Styrelsesammanträdet – hur får du del av styrelseresurserna?
  • Formalia och mallar
  • Till dig som vd

Efter avslutad utbildning vet du vilket ansvar som ligger på ägare, styrelse och ledning samt fått inspiration och inspel på hur du kan engagera din styrelse och ta vara på den kompetens som finns i däri. Slutligen får du med dig en verktygslåda med olika mallar att använda.

Nationella partners: