Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

PLATS
Kapitel 8, Klarabergsviadukten 90, Stockholm.

DATUM
Fredag 7 oktober 2022 kl 8:30 - 17:00

ANMÄL DIG HÄR

PRIS
Medlemmar i StyrelseAkademien 7 900 kr och övriga 8 900 kr. Alla priser är exkl. moms.

INTYG
Efter genomförd utbildning kommer du att erhålla ett intyg att du deltagit i utbildningen. 

FÖR MER INFORMATION
Kontakta Camilla Åkerhielm på tel. 08-400 250 10, camilla.akerhielm@styrelseakademien.se om du har frågor. 

Förening

ÖKAT FOKUS: STRATEGI UR ETT STYRELSEPERSPEKTIV

En av styrelsens viktigaste uppgifter är att arbeta med bolagets långsiktiga tillväxt och hur man är relevant för kunderna i framtiden. Därmed blir de strategiska frågorna avgörande för bolagets framgång.

Det finns inget facit för hur ett strategiarbete skall gå till utan det måste anpassas efter både marknad och verksamhet. Den viktiga utgångspunkten för företagets strategiarbete (förutom nulägesanalys, SWOT mm) är hur ni kan bli unik med er produkt eller tjänst. Under dagen får du veta hur tongivande ”gurus” tänker samtidigt som du genom övningar får handfasta råd kring hur strategiarbete kan gå till.

KURSUPPLÄGG

Det finns många nivåer på strategiarbete och vi koncentrerar oss på området "affärsstrategi" med många exempel. Det ingår även några gruppuppgifter där en går ut på att utveckla en affärsidé och strategi för hur ett företag kan växa snabbt trots att produkten är ganska enkel.

Kursen är främst inriktad mot små och medelstora företag och den vardag dessa lever i. Ta möjligheten att investera i din egen kreativitet med hjälp av andras erfarenheter.

STOR NYTTA AV UTBILDNINGEN HAR

Styrelseledamöter, egna företagare, verkställande direktörer, den som är med i en ledningsgrupp, den som vill utvidga sin kompetens efter en styrelseutbildning samt den som inser att vi alla tar olika typer av strategiska beslut oavsett om vi verkar i ett bolag eller är privatpersoner.

Välkommen till en två halvdagar med andra som på ett bättre sätt vill kunna påverka styrelsearbetets utveckling och resultatförmåga!

Nationella partners: