Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

PLATS
Onlineutbildning med tillgång till självstudier i en modern lärplattform.

KOSTNAD
4 900 kronor, exkl. moms.

FÖR VEM
Utbildningen riktar sig främst till ägare, och styrelseledamöter eller andra ledande befattningshavare i små och medelstora företag.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.Vi ser dock gärna att du har gått StyrelseAkademiens utbildning Rätt fokus i styrelsearbetet eller motsvarande utbildning, samt att du är aktiv styrelseledamot.

Se aktuella datum här

Anmälan är bindande. Om du får förhinder kan du överlåta din plats alternativt ha den innestående till ett annat tillfälle, dock alltid i mån av plats.

Var noga med att ange korrekt fakturaadress vid anmälan. Om ni ändrar fakturaadressen i efterhand kommer vi att debitera 300 kr.

KONTAKT
Camilla Åkerhielm, camilla.akerhielm@styrelseakademien.se, 08-400 250 10 eller Jakob Kulas, Knowit, tel. 0730-356310, jakob.kulas@knowit.se

PERSONUPPGIFTSHANTERING
Kursen tillhandahålls i en digital lärplattform. För att du ska kunna delta i kursen behöver vi hantera dina personuppgifter. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Förening

styrelsemöteUtbildning online - Hur kommer jag igång med digitaliseringsarbetet?

Digital affärsutveckling för små och medelstora företag. StyrelseAkademien erbjuder en högaktuell onlineutbildning som ger dig som ledande befattningshavare i ett litet eller medelstort företag verktyg och kunskaper för att stärka ditt företags konkurrenskraft i en alltmer digital värld.

För att ditt företag ska överleva och växa, i konkurrens med andra bolag i en marknad där allt mer digitaliseras, är det viktigt att du och din ledningsgrupp har en tillräckligt hög digital kompetens för att kunna förstå vilka möjligheter och risker som kommer med olika digitala teknologier och arbetssätt.

De flesta små och medelstora bolag saknar medarbetare som specifikt arbetar med digital strategi, affärsutveckling och innovation. Därför är det ännu viktigare att du som ägare, styrelseledamot eller ledande befattningshavare blir bättre på aktivt stötta verksamheten i den digitala utvecklingen.

Framgångsrik digitalisering handlar om mer än att bara investera i rätt digital kapacitet. Det handlar även om att ha ett ledarskap som kan leda förändringsarbetet och samtidigt få ut det maximala ur sina digitala investeringar. En lyckad digital transformation ger strategiska konkurrensfördelar, bättre vinstmarginaler och ökad produktivitet.

Utbildningen riktar sig till dig som leder ett företag som vill effektivisera verksamheten eller växa affären men inte vet hur du ska komma igång eller hur du ska agera för att få ut önskad effekt när du investerar i digital teknik. Med ökad digital kompetens är det lättare för dig att förstå hur du skapar en digital vision samt kan leda och styra dina digitala aktiviteter, hur ditt företag kan få ett bättre engagemang med era kunder och hur ni kan använda digitala teknologier för att utveckla och förbättra er verksamhet.

I utbildningen får du tips och råd kring hur du kommer igång och kan ta en mer aktiv roll i det strategiska digitaliseringsarbetet. Du kommer att få tillräckligt med kunskap för att kunna ta ställning till vad ditt bolag kan göra på egen hand, utifrån olika strategier och tidshorisonter, och i vilka frågor verksamheten kommer att behöva ta in extern hjälp eller samarbeta med andra för att öka bolagets lönsamhet och konkurrenskraft.

Utbildningen omfattar två halvdagar undervisning online.

 

INNEHÅLL

Webbinarium 1
Styrelsens strategiarbete och den digitala affärsutvecklingen

 • Bolagsstyrning
 • Strategi
 • Digital affärsutveckling
 • Den digitala organisationen

Webbinarium 2
Digitalisering – Den digitala verksamheten och att leda digitaliseringsresan

 • Intern digitalisering som möjliggörare
 • Teknologier/teknik
 • Effektivitet och automation
 • Extern digitalisering som möjliggörare
 • Den digitala kundresan
 • Datadriven tillväxt
 • Att leda den digitala transformationen

Utbildningen är digital och sker på en lärplattform. Utbildningen är interaktiv och både uppmuntrar och möjliggör engagemang bland alla deltagare. Lärarledda pass varvas med kortare kunskapstest, grupparbeten i mindre forum m.m. Det du behöver för att delta är en dator med internetuppkoppling, kamera samt headset/handsfree.

LÄRARE
Jakob Kulas, senior managementkonsult Knowit, jakob.kulas@knowit.se

Nationella partners: