Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Dataföreningen Mitt ny samarbetspartner

StyrelseAkademien Dalarna och Dataföreningen Mitt samverkar och tar fram en kvalificerad skräddarsydd styrelsekurs för IT-bolag i Dalarna.

Det handlar om styrelsearbete, och det handlar om omvärldsbevakning. Målet är att skapa nya möjligheter för att fatta kloka beslut i en föränderlig bransch där utvecklingen går extremt snabbt.

- Utvecklingsprogrammet vänder sig till styrelser och syftar till att ge ny energi, nya insikter och en grundlig omvärldsbevakning inom it-branschen som underlag för framtida beslutsfattande, berättar Lena Lagestam, ordförande i Dataföreningen Mitt.

Det händer mycket i vår bransch och vi har, tillsammans med StyrelseAkademien satt ihop ett program som ska ge styrelsen både nya tankar kring själva styrelsearbetet och en rejäl omvärldsbevakning.

- Programmet är mycket bra, fortsätter Jan Paju som är verksamhetsledare vid Styrelseakademien Dalarna. Vi har anlitat toppföreläsare inom alla områden. Ett exempel är Hampus Knutsson från Prime PR. Han var kommunikationsansvarig för Stampen under krisen och kommer att hålla i passet om Kriskommunikation.

- Andra pass handlar om strategiarbete och organisering, vi har också ett samarbete med Radar Ecosystems som kommer att hålla ett pass med utblickar i omvärlden för att ge det deltagande företaget underlag för fortsatt strategiarbete, säger Lena Lagestam.

- Varje styrelse deltar för sig, så det är anpassat och skräddarsytt efter varje grupp,säger Jan Paju. På så sätt hoppas vi att det ska bli något alldeles extra för våra deltagare.

Vi är mycket glada över att kunna göra ett gemensamt erbjudande med så hög kvalitet som detta, konstaterar både Lena Lagestam och Jan Paju som kommer att genomföra en pilotutbildning i januari.

- Genom det här vill vi vara med och utveckla IT-branschen på ett positivt sätt, avslutar Lena Lagestam.

Detaljerat program styrelsekurs, läs mer här

För mer information:
Lena Lagestam 070 59 00 380, lena@lagestam.se
Jan Paju 070 912 12 30, jan.paju@styrelseakademien.se

    

Nationella partners: