Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Skandia inleder samarbete med StyrelseAkademien Dalarna

–Vi ser att Styrelseakademiens arbete är väldigt viktigt, säger Thomas Sandin, rådgivare på Skandiakontoret i Mora. Att lyfta förebyggande hälsoarbete och bra och korrekta förmåner till personalen, är framgångsfaktorer och strategiskt viktigt för företag. Tyvärr ser vi ofta felaktiga och bristfälliga avtal och försäkringar, till exempel anställningsavtal och förmåner för VD. Det innebär risker på olika sätt för både företaget och den anställde. Det kan handla om utebliven eller felaktig sjukersättning eller att företaget riskerar att få betala stora belopp vid felaktigt tecknade försäkringar. Ett ansvar som ytterst vilar på styrelsen. Här kan Skandia och StyrelseAkademien tillsammans lyfta viktiga frågor och tillföra värde och undvika risker för företagen, säger Thomas. 

Skandias rådgivare är diplomerade försäkrings- och placeringsspecialister och hjälper företag och individer med placeringar och sparande. Skandia ägs av spararna i Skandia Livs traditionella förvaltning. En populär förvaltning i försäkring där 600 miljarder förvaltas och allt överskott går till spararna. 

– Vi välkomnar Skandia å det varmaste, säger Johan Pellas, verksamhetsledare. Nätverket kring Styrelseakademien utvecklas och tillsammans jobbar vi vidare för ett starkt, konkurrenskraftigt näringsliv där professionellt styrelsearbete är en avgörande faktor.

Nationella partners: