Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Måndag 20 februari kl 11.00

Mejla din anmälan till johan.pellas@styrelseakademien.se

Maximalt antal platser 18.

Ytterligare detaljer kommer efter anmälan och bekräftelse.

Förening

Obestånd i praktik och verklighet

Måndag 20 februari klockan 11 bjuder vi in till en intressant och angelägen temalunch i Falun, hos vår partner Sylwan Fenger-Krog. Den första timman lyssnar vi till advokat Henrik Jalkenäs, för att sen äta en lunch tillsammans (som var och en bekostar).

Så här säger Henrik Jalkenäs om ämnet för dagen:
”Att ditt företag ska hamna i obestånd kan kännas avlägset. Men även ett välskött bolag kan drabbas, som nu i samband med ränteökningar, höga energipriser och stundande lågkonjunktur. Jag kommer bland annat att prata om styrelsens ansvar när det gäller kontrollbalansräkning och ansvar för skatter och avgifter samt vikten av att agera i tid. Jag kommer även att lämna tips och råd för att i möjligaste mån lindra effekterna av en obeståndssituation och hur du som ägare och styrelseledamot kan skydda dig.”

Nationella partners: