Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

 

Förening

8 juni fick StyrelseAkademien Sverige en ny vd: Ulrika Spåls – ingenjören som intresserar sig mer för människor än för maskiner. Hon vill locka fler företagsägare till organisationen, i syfte att lyfta styrelsearbetet.

Ulrika Spåls är väldigt glad över sitt nya jobb, nästan lika glad som StyrelseAkademiens ordförande, Svante Forsberg, som har rekryterat henne. Hennes bakgrund är närmast perfekt: Ingenjör med erfarenhet från stora företag, som har lämnat maskinerna för att gå över till human resources och verksamhetsutveckling. Därefter ordförande i Sveriges HR-förening och egenföretagare.

– Människor är mitt verkliga intresse. Maskiner har på- och avknappar, men det är när människor interagerar som verklig framgång skapas, säger hon.

Ett viktigt mål för framtiden är att locka fler företagsägare till organisationen.

– Många blir medlemmar för att de vill ha styrelseuppdrag. Men då gäller det att även ägarna ser värdet av externa ledamöter. Därför ska vi ha stort fokus på att få ägare att bli medlemmar och att vilja jobba med professionella styrelser. Alla bolag kan få ett lyft med rätt styrelse, säger Ulrika Spåls.

Läs hela artikeln här ...

Nationella partners: