Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Anmäl dig här ...

 

Axmar Brygga Havskrog
Hamnmagasinet, 60, Boskär
81794 Axmar

För mer information, kontakta

Kjell Gunnarsson, verksamhetsledare
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se, 076-051 35 81

Förening

Insikt i styrelsearbete i flera flexibla former

Styrelsearbetet är ett mångfacetterat arbete och ställer sina krav på den som valt att gå in eller funderar på att gå in i en styrelse eller kanske behöver en uppfräschning av en tidigare utbildning. På StyrelseAkademien har vi delat upp styrelsearbetet i fyra olika kompetensområden som man som styrelseledamot bör känna till.
De fyra områdena är:
- styrelsen och regelverken
- styrelsens kompetensbehov
- styrelsens ansvar
- styrelsen styrning och strategi.

I ett samarbete med Axmar Brygga förlägger vi utbildningen Insikt i styrelsearbete i en trevlig och inspirerande miljö. Priset för utbildningen är 3 400 kr + moms för medlemmar och 3 900 + moms för övriga och då ingår fika och lunch. Varmt välkommen till detta speciella erbjudande. Antalet platser är begränsat och styrs av Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Nationella partners: