Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Fredag 2021-09-10 kl 8:30 - 10:00

Bilmetro, Bondegatan 8-10, Gävle

Kostnadsfritt

Anmäl dig här ...

Förening

Nätverksträff med klimatpåverkan

Tillsammans med Bilmetro i Gävle arrangerar StyrelseAkademien Gävleborg en nätverksträff där företrädare för Bilmetro berättar om utvecklingen och strategin runt omställningen till elbilar och hur det påverkar bolaget. Det ges också möjlighet att provköra några elbilar av märket VW och Audi, direkt på plats.

FN-klimatrapport tydliggör att koldioxidutsläppen måste minska i snabbare takt för att inte den globala uppvärmningen ska nå nivåer som är utanför människans kontroll. Utsläppen från fossila bränslen ger som bekant stora koldioxidutsläpp där bensin- och dieseldrivna fordon är en stor del av detta.

Inom bilindustrin har nu elektrifieringen av framförallt personbilar tagit fart. Utvecklingen av elbilar går nu fort och i princip alla bilmärken kan nu leverera någon form av elbilar. Som exempel kan nämnas att av de nya VW personbilar som säljs på Bilmetro är ca 40 % rena elbilar. Det påvisar att omställningen kan gå fort och att infrastrukturen också måste anpassas i rask takt.

Tid: Fredag den 10 sept kl 08:30 – 10-00
Plats: Bilmetro, Bondegatan 8-10, Gävle i bilhallen. Det är luftiga lokaler och gott om utrymme med tanke på covid-19.

Det bjuds på en lättare frukost och inledningsvis kommer också information om vad som är på gång inom StyrelseAkademien Gävleborg.

Nationella partners: